Τι σημαίνει αν φαντασιώνεστε ερωτικά έναν ξένο άνδρα.
Τι σημαίνει αν φαντασιώνεστε ερωτικά έναν ξένο άνδρα.
in

Τι σημαίνει αν φαντασιώνεστε ερωτικά έναν ξένο άνδρα.

Τι σημαίνει αν φαντασιώνεστε ερωτικά έναν ξένο άνδρα. Οι φαντασιώσεις σας μπορεί μερικές φορές να είναι πραγματικά ερωτικές – αλλά αντί να ονειρευτείτε τον σύντροφο σας, ένας άγνωστος ξένος σας ικανοποιεί στη φαντασία σας.

Σεξ με έναν άγνωστο άντρα – αυτή είναι μία φαντασίωση που ίσως είχατε και στο παρελθόν.

Τι σημαίνει αν φαντασιώνεσαι πως κάνεις σεξ με έναν άγνωστο άντρα

Είναι η φαντασίωση καλύτερη από την πραγματικότητα; Απλά φιλάς τον άντρα σου και λίγα λεπτά αργότερα ονειρεύεσαι σεξ με άλλο άνδρα να σε ευχαριστεί.

“Οι περισσότερες γυναίκες έχουν σκεφτεί άλλους άντρες ενώ κάνουν σεξ …”
Μήπως τέτοια όνειρα σημαίνει ότι είμαστε κρυφά άπιστες που θέλουν να εξαπατήσουν τον άντρα τους; Ρωτήσαμε τον προπονητή σχέσεων Parship Eric Hegmann αν πρέπει να ανησυχούμε για την πίστη μας μετά από τέτοια λαχταριστά όνειρα.

Eric Hegmann: Είναι ενδιαφέρον, όταν πρόκειται για συμβουλευτική, κυρίως οι γυναίκες αντιδρούν με έντονη ζήλια στα όνειρα των συντρόφων τους. Σύμφωνα με έρευνες, για πολλούς, μια τέτοια σκέψη είναι ήδη μια μορφή απιστίας. Το αν η κακή σας συνείδηση ​​επηρεάζει την κρίση εδώ μπορεί να εκτιμηθεί μόνο σε μεμονωμένες περιπτώσεις.

Όμως οι άντρες είναι πραγματικά πιο γενναιόδωροι εδώ – πιθανώς επειδή αντιμετωπίζονται πολύ πιο έντονα από τις γυναίκες με οπτικά ερεθίσματα (στους άνδρες το οπτικό νεύρο συνδέεται άμεσα με την τεστοστερόνη της σεξουαλικής ορμόνης), οι σκέψεις τους συχνά περιπλανιούνται στη φαντασία τους. Και πρέπει να είστε ειλικρινείς: εάν η ερωτική ταινία δεν παίζει μόνο όταν ο σύντροφος κοιμάται δίπλα.

Ανανεώστε την σχέση σας: κάντε σέξι έκπληξη στον άντρα σας φορώντας αυτά τα ερωτικά αξεσουάρ.

Οι περισσότερες γυναίκες λένε σε μελέτες ότι είχαν σκεφτεί άλλους άντρες ενώ είχαν σεξ με τον σύντροφό τους. Το πιο σημαντικό σεξουαλικό όργανο είναι ο εγκέφαλος. Αυτό λειτουργεί καλά μόνο εάν δεν τεθεί υπό πίεση και μπορεί να σκέφτεται ελεύθερα.. Θα ανησυχούσα μόνο όταν χρειάζεται η φαντασίωση του άλλου άνδρα για να ξυπνά η γυναίκα σεξουαλικά, αυτό σημαίνει με σιγουριά ότι ο σύντροφος σας δεν σας ικανοποιεί πλήρως, μην μπερδεύετε την φαντασίωση με άλλον άνδρα με την αγάπη, το ότι αγαπάτε τον άνδρα σας δεν σημαίνει αυτόματα πως θα πρέπει να είστε ικανοποιημένες στο σεξ.

Πρέπει να μιλήσω για τέτοια όνειρα με τον σύντροφό μου;

Eric Hegmann: Ένα από τα μυστικά μιας μακροχρόνιας σχέσης είναι να μοιράζεστε σεξουαλικές φαντασιώσεις και να τις ζείτε μαζί.

Πολλά ζευγάρια φοβούνται στην αρχή, αλλά μετά αισθάνονται απεριόριστα απελευθερωμένα όταν μπόρεσαν να εκφράσουν τις φαντασιώσεις τους. Τα περισσότερα ζευγάρια έχουν πολύ περισσότερα κοινά από αυτά που τα χωρίζουν.

Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να απαλλαγώ από τέτοιες φαντασιώσεις;

Eric Hegmann: Συνιστώ την εξεταστική ερώτηση: Θα ήθελα να βιώσω το πάθος που φαντάζομαι τον εαυτό μου με τον σύντροφό μου, με κάποιον άλλον άνδρα ή θα ήθελα ο άνδρας μου να μάθει για τις φαντασιώσεις μου;

Συνήθως αυτό θα είναι ναι και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η ερώτηση: Τι πρέπει να συμβεί για να γίνει αυτό δυνατό; Τι μπορώ να κάνω? Τι μπορεί να κάνει ο σύντροφός μου; Και μετά: δοκιμάστε το. Μακροπρόθεσμα, η πραγματικότητα αποδεικνύεται ισχυρότερη από τις ανεκπλήρωτες φαντασιώσεις. Μιλήστε στον σύντροφο σας, πείτε του τι θέλετε. Αυτό θα σας φέρει πιο κοντά.

Διαβάστε ακόμα: Ερμηνεία ονείρου: Τι σημαίνουν τα ερωτικά όνειρα

Είναι φυσιολογικό όταν ονειρεύομαι ότι ο σύντροφός μου με απατά και να είμαι θυμωμένη μαζί του;

Eric Hegmann: ναι, φυσικά. Η ζήλια έχει σχέση με το φόβο της απώλειας και την επιθυμία για έλεγχο, που συνήθως συνδέεται με χαμηλή αυτοεκτίμηση.

Όσοι είναι σίγουροι για τον εαυτό τους και τη σχέση τους μπορούν να προσβλέπουν σε έναν επιθυμητό σύντροφο και να αισθάνονται περισσότερη ασφάλεια και αυτοπεποίθηση από τη δυσπιστία για την προσπάθεια μιας άλλης γυναίκας να φλερτάρει τον άντρα τους. Εάν αυτό συμβαίνει μόνο στη φαντασία, τότε σίγουρα δεν δικαιολογείται να αποδίδει ενοχή και θυμό.

Έλα στη παρέα μας! Ακολούθησε το Lifehackers στο Facebook και στο Instagram

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0
Ερμηνεία ονείρου: Τι σημαίνουν τα ερωτικά όνειρα

Ερμηνεία ονείρου: Τι σημαίνουν τα ερωτικά όνειρα

9 μυστικά για τον γυναικείο αυνανισμό που δεν ξέρατε

9 μυστικά για τον γυναικείο αυνανισμό που δεν ξέρατε