in

Χαρακτηριστικά προσωπικότητας που είναι ακαταμάχητα στους άντρες

Η κάθε μία μας έχει τον δικό της χαρακτήρα, τον δικό της "τύπο" αλλά τι ελκύει πραγματικά τους άντρες;
Χαρακτηριστικά προσωπικότητας που είναι ακαταμάχητα στους άντρες

Χαρακτηριστικά προσωπικότητας που είναι ακαταμάχητα στους άντρες

Η κάθε μία μας έχει τον δικό της χαρακτήρα, τον δικό της “τύπο” αλλά τι ελκύει πραγματικά τους άντρες;

Για παράδειγμα, οι άντρες που θεωρείτε ελκυστικοί δεν είναι απαραίτητα το ίδιο ελκυστικοί στα μάτια των φίλων σας. Όμως σε μια ομάδα ανδρών, οι πιθανότητες είναι ότι εσείς και οι φίλες σας θα συμφωνούσατε ποιοι είναι οι πιο ελκυστικοί στο σύνολο.

Θα προσέχετε σίγουρα και άλλες ιδιότητες, όπως αν φαίνεται καλό σαν άτομο, αν έχει ωραία μάτια και αν θα μπορούσατε να κάνετε μια αξιοπρεπή συζήτηση μαζί του.

Χαρακτηριστικά προσωπικότητας που είναι ακαταμάχητα στους άντρες
Χαρακτηριστικά προσωπικότητας που είναι ακαταμάχητα στους άντρες

Ωστόσο, θέλουμε να ξέρουμε τι κάνει τις γυναίκες τόσο ελκυστικές

Σίγουρα έχετε σκεφτεί, “Οι άντρες θέλουν απλώς να έχει η γυναίκα ένα όμορφο πρόσωπο και σώμα” Σας φαίνεται πως οι άνδρες ελκύονται περισσότερο από την εξωτερική εμφάνιση παρά από μια ωραία προσωπικότητα.

Δεν είναι όμως έτσι…

Οι άνδρες δεν ενδιαφέρονται ούτε για την προσωπικότητα μιας γυναίκας ούτε για το σώμα της. Ενδιαφέρονται και για τα δύο.

Οι άνδρες βλέπουν μια γυναίκα πιο ελκυστική από ότι είναι όταν η προσωπικότητά της είναι πολύ δυνατή.

Το να είσαι όμορφη εσωτερικά ζωντανεύει όμορφα συναισθήματα στους άντρες. Ο τρόπος που χαμογελάτε, ο τρόπος που χειρονομείτε και ο τρόπος με τον οποίο αλληλεπιδράτε με έναν άνδρα τον κάνουν να σας βλέπει απίστευτα ελκυστική.

Λοιπόν, ποια χαρακτηριστικά προσωπικότητας είναι πιο ακαταμάχητα για τους άνδρες;

Ποιες ιδιότητες σας κάνουν να ακτινοβολείτε από μέσα προς τα έξω;

# 1 Οι εξαιρετικά ελκυστικές γυναίκες εκφράζουν τη ζεστασιά τους.

Η συναισθηματική ζεστασιά είναι ένα από τα πιο ελκυστικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητας μιας γυναίκας.

Οι άντρες αντιλαμβάνονται τη συναισθηματική ζεστασιά ως πολύ θηλυκή.

Η συναισθηματική ζεστασιά μιας γυναίκας καθησυχάζει έναν άνδρα, τον κάνει φιλικό και τρυφερό ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι στη φύση του.

Η συναισθηματική ζεστασιά σχετίζεται επίσης με την αγάπη και τον έρωτα. Για έναν άντρα που αναζητά μια σχέση, τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι πιο σημαντικό και ελκυστικό.

Χαρακτηριστικά προσωπικότητας που είναι ακαταμάχητα στους άντρες

# 2 Οι πολύ ελκυστικές γυναίκες θέλουν να μάθουν περισσότερα για αυτόν που τις ενδιαφέρει.

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να συζητάτε με κάποιον που μιλάει μόνο για τον εαυτό του. Η προσπάθεια που μπορεί να καταβάλει μια γυναίκα αυτού του τύπου, για να πείσει για τις αρετές τις, μπορεί να γίνουν κουραστικές. Η αυτοπροώθηση, δεν είναι ελκυστική για τους άντρες, αλλά βαρετή και απωθητική.

Υπάρχουν και οι γυναίκες που η συνομιλία μαζί τους μοιάζει με συνέντευξη. Κάνει την μια ερώτηση μετά την άλλη αλλά δεν ενδιαφέρεται πραγματικά για τις απαντήσεις. Αυτό το είδος γυναίκας, χάνει το παιχνίδι από την αρχή ακόμη κι αν έχει αφροδίσια ομορφιά.

Αντίθετα μια ελκυστική γυναίκα θα δείξει πραγματικό ενδιαφέρον, θα ρωτήσει πως πήγε η μέρα σας, θα ακούσει προσεκτικά τις απαντήσεις σας, θα σας συμβουλέψει και θα νοιαστεί για εσάς.

Η περιέργεια, σε λογικά πλαίσια, είναι ελκυστική.

# 3 Οι πολύ ελκυστικές γυναίκες δεν ασκούν πίεση

Υπάρχει ήδη αρκετό άγχος και πίεση στη ζωή μας. Δεν χρειαζόμαστε περισσότερα από αυτά, αντίθετα αναζητάμε χαλάρωση και διασκέδαση.

Μερικές γυναίκες όμως, είναι πιεστικές και αυτό δημιουργεί άγχος στον άντρα με συνέπεια να σκέφτεται αρνητικά μόνο με το άκουσμα του ονόματος μας και σε αυτό βοηθάει το υποσυνείδητο που έχει αποθηκεύσει τις στιγμές άγχους που μας δημιούργησε αυτό το πρόσωπο . Είναι ένα ελάττωμα που απομακρύνει τους άντρες και τους κάνει να θέλουν να ψάξουν κάτι άλλο, που θα τους χαλαρώνει και δεν θα τους αγχώνει.

Όταν μια γυναίκα καταφέρνει να κάνει έναν άντρα να χαλαρώνει και να βάζει στην άκρη τα προβλήματα του την ώρα που περνάει μαζί της, τον έχει κερδίσει. Μια ευχάριστη γεμάτη ζωή γυναίκα που επικεντρώνεται στο εδώ και τώρα είναι το όνειρο του κάθε άντρα.

Συμβουλή: Μην καλλιεργείτε αυτά τα χαρακτηριστικά για να γίνετε πιο ελκυστικοί. Καλλιεργήστε τα γιατί πρόκειται να κάνουν τη ζωή σας πιο πλούσια. Και αν έχετε περισσότερη ανδρική προσοχή ως αποτέλεσμα, θεωρήστε το ένα δευτερεύον όφελος!

Έλα στη παρέα μας! Ακολούθησε το Lifehackers στο Facebook και στο Instagram

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0
Φριζάρισμα: Συμβουλές για απαλότητα και λάμψη

Φριζάρισμα: Συμβουλές για απαλότητα και λάμψη

Πως να φτιάξετε Χριστουγεννιάτικα αρώματα για το σπίτι

Πως να φτιάξετε Χριστουγεννιάτικα αρώματα στο σπίτι