Ερμηνεία ονείρου: Τι σημαίνουν τα ερωτικά όνειρα
Ερμηνεία ονείρου: Τι σημαίνουν τα ερωτικά όνειρα
in ,

Ερμηνεία ονείρου: Τι σημαίνουν τα ερωτικά όνειρα

Ερμηνεία ονείρου: Τι σημαίνουν τα ερωτικά όνειρα. Σχεδόν όλοι ονειρεύονται τον έρωτα και την αγάπη κατά καιρούς.


Είδατε πως κάνατε σεξ μπροστά σε κοινό χθες το βράδυ ή φιλήσατε μια γυναίκα; Δεν υπάρχει αμφιβολία όταν ξυπνάτε αναρωτιέστε τι όνειρα προσπαθούν να σας μεταφέρουν. Αποκαλύπτουμε την ερμηνεία των ονείρων του σεξ.

Τι θέλουν να μας πουν τα ερωτικά όνειρα;

Ο Γερμανός, ειδικευμένος ψυχολόγος και ο ειδικός των ονείρων Markus Salhab (www.traeume-verhaben.de) δοκιμάζει την ερμηνεία των ονείρων μας και μας αποκαλύπτει: “Τα σεξουαλικά όνειρα μπορούν να εκφράσουν πολύ διαφορετικές ανάγκες, όπως η επιθυμία για μεγαλύτερη εγγύτητα ή ασφάλεια, για την επιθυμία ή προσοχή. Συχνά δείχνουν ότι ψάχνετε ένα μέρος του εαυτού σας που δεν έχετε ζήσει ακόμη. “

Πρώτα απ ‘όλα: Τις περισσότερες φορές, κάτι άλλο κρύβεται πίσω από το ονειρικό γεγονός από το αναμενόμενο.

Παθιασμένη συνεύρεση γυναίκας με μια άλλη γυναίκα

Ένα λεσβιακό σενάριο μπορεί να είναι αρκετά ενοχλητικό. Ρωτήστε τον εαυτό σας: Μήπως αυτή η γυναίκα συμβολίζει τις λαχτάρες που έχετε δώσει πολύ λίγη προσοχή; “Ένα τέτοιο όνειρο μπορεί επίσης απλά να εκφράσει τη συναισθηματική σύνδεση με μια γυναίκα στο περιβάλλον σας – χωρίς σεξουαλικό υπόβαθρο”, λέει ο Salhab.

Ερμηνεία ονείρου: σεξ με μια διασημότητα

Ένα όνειρο που έρχεστε αρκετά κοντά με τον George Clooney; Πιθανό να γίνει μόνο σε ένα όνειρο! “Είναι ενδιαφέρον πόσο κοντά ή μακριά αισθάνεστε με τη διασημότητα στο όνειρο”, λέει ο ειδικός. “Γιατί θέλω να ενωθώ με αυτό το άτομο; Συχνά πρόκειται για αποζημίωση: η αντιληπτή μικρογραφία πρέπει να εξισορροπηθεί από το μέγεθος του /της διασημότητας.”

Διαβάστε ακόμα: Τι σημαίνει αν φαντασιώνεστε ερωτικά έναν ξένο άνδρα.

Ερμηνεία ονείρου: σεξ με έναν ξένο

Τι μας λέει αυτό το όνειρο; Δεδομένου ότι η ερμηνεία των ονείρων έχει μια απάντηση ως προς το σεξ. «Ίσως ο ονειροπόλος ονειρεύεται έναν άνδρα που δεν είναι διαθέσιμος στην πραγματικότητα», εξηγεί ο ψυχολόγος. Μπορεί επίσης να βασίζεται στην επιθυμία για μια σχέση, ενώ στην πραγματική ζωή δεν υπάρχει σύντροφος. Ερωτήσεις που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας: Ποιον μου θυμίζει ο ξένος, τι τον χαρακτηρίζει; Τι νιώθω;

Ερμηνεία ονείρου: Τι σημαίνουν τα ερωτικά όνειρα

Ερωτική εμπειρία μπροστά σε κοινό

Στην πραγματικότητα, δεν θα τολμούσατε να το κάνετε! “Αλλά τα συναισθήματα ντροπής είναι λιγότερο προσβάσιμα στα όνειρα”, εξηγεί ο Salhab. “Θα μπορούσε να αφορά την τοποθέτηση της αγάπης σε ένα μεγαλύτερο πλαίσιο. Ρωτήστε τον εαυτό σας εάν θέλετε περισσότερη προσοχή ή περισσότερα κοπλιμέντα από τον σύντροφό σας.”

Έλα στη παρέα μας! Ακολούθησε το Lifehackers στο Facebook και στο Instagram

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0
Ταξινόμηση τροφίμων στο ψυγείο: Πως και γιατί να το κάνετε

Ταξινόμηση τροφίμων στο ψυγείο: Πως και γιατί να το κάνετε

Τι σημαίνει αν φαντασιώνεστε ερωτικά έναν ξένο άνδρα.

Τι σημαίνει αν φαντασιώνεστε ερωτικά έναν ξένο άνδρα.