in

ΤέλειοΤέλειο WtfWtf ΧαχαΧαχα

Γιατί δεν πρέπει να κυνηγάτε ποτέ έναν άνδρα!

Γιατί δεν πρέπει να κυνηγάτε ποτέ έναν άνδρα!

Γιατί δεν πρέπει να κυνηγάτε ποτέ έναν άνδρα! Μα ποτέ όμως!

Δεν απαντά; Όταν είμαστε ερωτευμένοι, βρίσκουμε δικαιολογίες για τα πάντα. Αλλά ακόμα κι αν είναι δύσκολο: καμία γυναίκα δεν πρέπει να κυνηγά έναν άνδρα!

Δεν αξίζει, αν πρέπει να τρέχεις πίσω του

Τελικά τον γνωρίσαμε, γνωρίσαμε τον άνθρωπο που έχει τη δυνατότητα να γίνει «αυτός». Τουλάχιστον αυτό πιστεύουμε. Όσο πιο απρόσιτο όμως μας φτύνει αυτό το άτομο, τόσο περισσότερο τον θέλουμε. Και ξαφνικά μεταμορφώνουμε τον εαυτό μας σε κάποια που δεν αναγνωρίζουμε πλέον.

Για αυτούς τους λόγους δεν πρέπει ποτέ να κυνηγούμε έναν άνδρα:

Αν θέλει, θα επικοινωνήσει μαζί σας

Η υπομονή μπορεί να μην είναι η δύναμή μας, ειδικά όταν είμαστε ερωτευμένοι. Αλλά ειδικά στην αρχή θα πρέπει να προσπαθήσετε να παραμείνετε ήρεμοι και να μην τρελαινόμαστε αν δεν απαντήσει. Το να γράφεις τόνους μηνυμάτων δεν το κάνει καλύτερο, ξέρεις. Ακόμα κι αν πονάει: εάν ένας άντρας μας θέλει πραγματικά, θα έρθει σε επαφή μαζί μας αργά ή γρήγορα. Εάν τον κατακλύσουμε με μηνύματα εκ των προτέρων, χάνουμε τη γοητεία μας και το μόνο που καταφέρνουμε είναι να πετάξει σε άλλη αγκαλιά.

Γιατί δεν πρέπει να κυνηγάτε ποτέ έναν άνδρα!
Γιατί δεν πρέπει να κυνηγάτε ποτέ έναν άνδρα!

Δεν θέλει σχέση, αλλά συνεχίζει να μας απαντά – ποιο είναι το νόημα;

Μια μονόπλευρη σχέση

Ας υποθέσουμε ότι όλο αυτό μετατρέπεται πραγματικά σε σχέση. Κάποιοι θα έλεγαν: Άρα άξιζε! Αλλά αν δούμε πιο βαθιά, πρέπει να παραδεχτούμε ότι κανείς δεν θέλει μια σχέση στην οποία πρέπει να αμφισβητεί συνεχώς τα συναισθήματα του συντρόφου του. Όταν κυνηγάμε έναν άντρα από την αρχή, έχει συνηθίσει να μην χρειάζεται να έχει τον ρόλο του κυνηγού που θα έπρεπε ως άντρας να έχει. Η σχέση αυτή θα καταλήξει να είναι μονόπλευρη..

Το να τρέχεις πίσω από έναν άντρα είναι σπατάλη χρόνου

Στο χρόνο που σπαταλάμε κυνηγώντας έναν άντρα, θα μπορούσαμε να χάσουμε τον κύριο Σωστό. Ίσως καθόταν απέναντί ​​μας στην καφετέρια την ώρα που βομβαρδίζαμε τον κύριο Λάθος με μηνύματα που δήλωναν απελπισία!

Γιατί δεν πρέπει να κυνηγάτε ποτέ έναν άνδρα!

Δεν με αγαπά: τι να κάνω αν δεν ανταποκρίνεται στα συναισθήματα μου;

Μην πουλάτε τα συναισθήματα σας μισοτιμής, μην ρίχνετε την αξία σας για κανέναν.

Κάθε γυναίκα απολαμβάνει να είναι επιθυμητή. Αλλά ένας άντρας δεν θα μας επιθυμεί τόσο εάν πρέπει εμείς να αγωνιστούμε για να τον αναγκάσουμε να περάσει χρόνο μαζί μας. Η αγάπη δεν είναι πάντα εύκολη. Αλλά δεν πρέπει να αφήσουμε τις ανάγκες μας στην άκρη για να ευχαριστήσουμε κάποιον άλλον. Σε μια σχέση πρέπει να είμαστε ίσοι. Η εκδοχή της γυναίκας που κρέμεται απεγνωσμένα στον άντρα της την κάνει αυτόματα μη ποθητή.

Διαβάστε ακόμα: Το μόνο πράγμα που χρειάζονται οι άντρες και πως να τους το δώσεις

Αρρωσταίνουμε όταν κυνηγάμε απεγνωσμένα έναν άντρα

Το κινητό μας τηλέφωνο είναι πάντα στα χέρια μας, και τα μάτια μας είναι συνεχώς στραμμένα στην οθόνη. Ακόμα δεν έχει στείλει μήνυμα; Είμαστε τόσο κολλημένες σε ένα άτομο που μπορεί πραγματικά να μας κάνει να αρρωστήσουμε. Όλο αυτό το κυνήγι και η αναμονή θέτει το σώμα μας σε κατάσταση συνεχούς πίεσης. Και όπως όλοι γνωρίζουμε, το άγχος είναι κάτι περισσότερο από ανθυγιεινό.

Χαλαρώστε και σκεφτείτε, που σας οδηγεί όλο αυτό; Και να θυμάστε, μια γυναίκα που παρακαλάει έναν άντρα δεν είναι η πρώτη του επιλογή. Αφήστε τους να κάνουν αυτό που έχει φροντίσει η φύση!

Έλα στη παρέα μας! Ακολούθησε το Lifehackers στο Facebook και στο Instagram

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0
Πώς να συνδέσετε τα ακουστικά Bluetooth στο PS5

Πώς να συνδέσετε τα ακουστικά Bluetooth στο PS5

Αυνανισμός κατά την εγκυμοσύνη: τι πρέπει να προσέξετε

Αυνανισμός κατά την εγκυμοσύνη: τι πρέπει να προσέξετε