Πώς να φλερτάρετε με φινέτσα
Πώς να φλερτάρετε με φινέτσα
in

Πώς να φλερτάρετε με φινέτσα

Πώς να φλερτάρετε με φινέτσα.
Μπορεί να ντύνεσαι καλά, να έχεις μια καλή δουλειά και να είσαι μοντέλο εμφανισιακά, αλλά, αν δεν ξέρεις να φλερτάρεις ίσως χάσεις το παιχνίδι.

Η γνώση του φλερτ είναι πολύ σημαντική, γιατί εκεί είναι η πραγματική μαγεία της έλξης. Eιδικά όταν πρόκειται για τις πρώτες εντυπώσεις. Στην πραγματικότητα, το καλό φλερτ είναι συχνά πιο αποτελεσματικό από το απλό βλέμμα και είναι κάτι που ο καθένας μπορεί να μάθει πώς να κάνει.

Διαρκή επαφή με τα μάτια, πάντα με χαμόγελο

Η επαφή με τα μάτια είναι ζωτικής σημασίας κατά το φλερτ και προτείνουμε πως είναι ο καλύτερος τρόπος για να δείξετε το ενδιαφέρον σας. Σημαίνει τη διαφορά μεταξύ μιας απλής συνομιλίας και μιας συνομιλίας «Θα ήθελα πραγματικά να σε γνωρίσω». Είτε βρίσκεστε σε απόσταση ο ένας από τον άλλον είτε μιλάτε ήδη, η επαφή με τα μάτια έχει αποδειχθεί ότι ενισχύει τα συναισθήματα έλξης. Σε μια μελέτη, που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Journal of Research and Personality, κάποιοι ξένοι άνθρωποι κλήθηκαν να κοιτάξουν τα μάτια άλλων ξένων. Αφού κρατούσαν ένα αμοιβαίο, φιλικό βλέμμα για δύο λεπτά, οι περισσότεροι συμμετέχοντες ανέφεραν αυξημένα συναισθήματα παθιασμένης έλξης προς τον ξένο. Τρελό, έτσι δεν είναι;

Το τέχνασμα της ερωτικής επαφής είναι να διατηρήσετε το βλέμμα σας επικεντρωμένο περισσότερο από το συνηθισμένο. Εάν εντοπίσετε κάποιον που σας αρέσει απέναντι, προσπαθήστε να δείτε το βλέμμα του, κρατήστε το για λίγα δευτερόλεπτα επάνω του και κοιτάξτε κάπου αλλού. Επαναλάβετε αυτό μερικές φορές και, εάν δεν σας ρίχνουν περίεργα βλέμματα, κάντε την πρώτη κίνηση. Να είστε προσεκτικοί, ωστόσο. Ενώ ένα ευγενικό βλέμμα είναι ενδιαφέρον, ένα αδιάσπαστο, βλέμμα που δεν ξεκολλάει είναι ανατριχιαστικό και φέρνει κακές σκέψεις.

Σωστή προσέγγιση

Το λάθος είδος προσέγγισης θα τερματίσει τα πράγματα πριν καν ξεκινήσουν. Όταν βλέπετε κάποιον που σας ενδιαφέρει, η ομάδα του lifehackers σας προτείνει να τον πλησιάζετε πάντα κατά μέτωπο και ποτέ μα ποτέ πισώπλατα. Κινηθείτε προς το άτομο που σας ενδιαφέρει , χαμογελάστε και προσοχή μην χάσετε την οπτική επαφή.

Αν είστε σε ένα μπαρ, προσπαθήστε να καθίσετε δίπλα στο άτομο που σας ενδιαφέρει, αντί να πάτε και να χτυπήσετε τον ώμο του ξερά από πίσω του για να πιάσετε κουβέντα, δεν είστε ο σερβιτόρος που δεν χωράει και σκουντά για να περάσει, οπότε προσοχή σε αυτό το βήμα.

Πώς να φλερτάρετε με φινέτσα

Κάντε κομπλιμέντα

Τα κομπλιμέντα είναι υπέροχα για το φλερτ, αλλά είναι επίσης και λόγος να έρθετε πιο κοντά.

Μην μένετε στην εξωτερική εμφάνιση και μετριάστε τέτοιου είδους κομπλιμέντα. Μπορείτε επίσης να θαυμάσετε τα ρούχα και να τονίσετε πόσο καλά συμβαδίζει με τη μόδα, αυτό δείχνει ότι εκτιμάτε την αντίληψη του ατόμου και ότι ενδιαφέρεστε σε προσωπικό επίπεδο.

Το “είσαι χαριτωμένη”, ή “έχεις πολύ ωραία μαλλιά” πρέπει να τα κόψεις.

Προσπαθήστε να σκεφτείτε κάτι πιο ελκυστικό και έξυπνο, ένα ασυνήθιστο κομπλιμέντο που δεν ακούνε συχνά. Για παράδειγμα, “έχεις πολύ ωραία φωνή”, ή “η προσωπικότητα σου είναι πολύ ξεχωριστή” Αυτά βέβαια αφού προλάβετε να έχετε μιλήσει αρκετά. “ο τρόπος που εκφράζεσαι δείχνει πως είσαι πολύ αξιόλογος άνθρωπος” αυτό σίγουρα δεν θα το πείς όταν προσδοκείς μια νύχτα με το άτομο. Πες κάτι που θα σε κάνει μοναδικό στα μάτια του και έτσι θα κολλήσει μαζί σου.

Χρησιμοποιήστε το κατάλληλο άγγιγμα για να δείξετε ενδιαφέρον

Ένα ελαφρύ άγγιγμα, που γίνεται προσεκτικά, είναι μια εξαιρετικά αποτελεσματική μορφή φλερτ τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες. Το ελαφρύ άγγιγμα δείχνει ενδιαφέρον χωρίς αμφιβολία. Επιπλέον, το φλερτ σας μπορεί να μην είναι τόσο προφανές όσο νομίζετε ότι είναι, επομένως είναι καλό να είστε πιο άμεσοι, αρκεί η κατάσταση να το επιτρέπει και η ατμόσφαιρα να είναι κατάλληλη. Όταν είστε πλέον σίγουροι ότι ο άλλος ενδιαφέρεται, σίγουρα θα υπάρχει ανταπόκριση.

Η Δρ. Pamela Regan, καθηγήτρια ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, προτείνει ότι υπάρχουν τρεις βασικοί τύποι κοινωνικής αφής. Ο πρώτος είναι «φιλικός», το οποίο είναι σαν ένα ελαφρύ άγγιγμα στον ώμο, ή ό δεύτερος, η χειραψία δεν είναι ιδανικά για φλερτ αλλά μόνο για την πρώτη επαφή.

Ο τρίτος τρόπος, η βόμβα του φλερτ και ο πιο προφανής τρόπος εκδήλωσης ερωτικού ενδιαφέροντος που ίσως όλοι γνωρίζουμε, είναι το άγγιγμα στο πρόσωπο, ή στα μαλλιά. Ένας δεύτερος τρόπος αφής, πιο εκδηλωτικός με μεγαλύτερο ρίσκο είναι η επαφή του χεριού σας γύρω από τη μέση ή γύρω από τον ώμο.

Μια μελέτη, που δημοσιεύθηκε στο Social Influence, διαπίστωσε ότι μια ελαφριά αφή στο χέρι αύξησε την πιθανότητα οι συμμετέχοντες να δώσουν τον αριθμό τηλεφώνου τους ή να βγούνε σε ραντεβού. Απλώς βεβαιωθείτε ότι η ατμόσφαιρα είναι σωστή όταν το δοκιμάσετε, διαφορετικά μπορεί να τους κάνετε να νιώσουν άβολα.

Πώς να φλερτάρετε με φινέτσα

Χρησιμοποιήστε παιχνιδιάρικα πειράγματα προς όφελός σας

Οι άνθρωποι θέλουν ό, τι δεν μπορούν να έχουν, και λίγο παιχνιδιάρικα πειράγματα δείχνουν ότι ενδιαφέρεστε, αλλά προσελκύει και τους στόχους σας.

Παραδείγματα

“Είσαι το πιο ωραίο άτομο που γνώρισα … σε αυτό το μπαρ, ούτως ή άλλως.” «Είσαι πραγματικά ένας σπασίκλας, αλλά το βρίσκω αξιολάτρευτο!.» “Είναι κρίμα που μοιάζεις με ωραίο άτομο, μου δίνεις τις πιο ακατάλληλες ιδέες.” «Είσαι φοβερή, δεν συναντώ ποτέ ανθρώπους σαν κι εσένα, φύγε από μένα, με βγάζεις από την ρουτίνα μου. ”

Το κλειδί εδώ είναι να αποφύγουμε απολύτως τα συχνά κομπλιμέντα που έχουν γίνει σούπα, όπως «έχεις ένα υπέροχο χαμόγελο». Διατηρήστε το παιχνιδιάρικο, φιλικό κλίμα και καταστήστε σαφές ότι κάνετε πλάκα. Κάντε το με ένα μεγάλο χαμόγελο, διασκεδάστε και ενώ το κάνετε αυτό, χρησιμοποιήστε το πειράγμα σας ως ευκαιρία για να δημιουργήσετε κάποια ερωτική επαφή.

5 σημάδια της γλώσσας του σώματος που πρέπει να μάθετε

Μην επιβάλλετε μια αλλαγή θέματος.

Λάβετε επίσης υπόψη ότι ορισμένοι άνθρωποι δεν τους αρέσουν τα πειράγματα, γι ‘αυτό να είστε έτοιμοι να αλλάξετε ρότα. Εάν πείτε ένα αστείο και ακουστεί ενοχλητικό, ζητήστε συγγνώμη και αλλάξτε το θέμα.

Σε περίπτωση αμφιβολίας για τα παραπάνω, σας προτείνουμε απλώς να είστε καλός ακροατής. Δίνει στους ανθρώπους την ευκαιρία να ανοιχτούν σε εσάς.

Θα υπάρξουν αποτυχίες

Τα πράγματα δεν θα πάνε πάντα καλά όταν θα προσπαθήσετε να φλερτάρετε, επομένως είναι σημαντικό να γνωρίζετε πότε πρέπει να πάτε για άλλα. Μπορείς να παρακολουθήσεις την γλώσσα του σώματος του άλλου ατόμου για να δεις τα σημάδια αν δεν θέλει να συνεχίσει θα το καταλάβεις σύντομα.

Εάν δείτε αυτά τα σημάδια, πάτε για άλλα:

Είναι ευγενικοί, αλλά δεν ανταποκρίνονται.
Τα χαμόγελά τους είναι απότομα, διαρκούν λίγο και φαίνονται ψεύτικα.
Δεν γελάνε με αστεία ή δεν απαντάνε σε ερωτήσεις και γυρίζουν το βλέμμα αλλού.
Σε κανέναν δεν αρέσει ένα υπερβολικό φλερτ. Είναι πιεστικό και προκαλεί αμηχανία.

Μην απογοητεύστε ποτέ, το φλερτ θέλει εξάσκηση.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΛΕΡΤ

Μάθε να μιλάς στις γυναίκες με τρόπο που να σε βλέπουν σαν έναν σέξι, γοητευτικό άντρα στον οποίο είναι αδύνατον να αντισταθούν, κάνε κλικ εδώ.

Έλα στη παρέα μας! Ακολούθησε το Lifehackers στο Facebook και στο Instagram

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0
Φτιάξτε τα καλύτερα μοχίτο στο σπίτι

Φτιάξτε τα καλύτερα μοχίτο στο σπίτι

Πρώτος έρωτας: Τι κάνουμε σαν γονείς;

Πρώτος έρωτας: Τι κάνουμε σαν γονείς;