Το μόνο πράγμα που χρειάζονται οι άντρες και πως να τους το δώσεις
Το μόνο πράγμα που χρειάζονται οι άντρες και πως να τους το δώσεις
in

Το μόνο πράγμα που χρειάζονται οι άντρες και πως να τους το δώσεις

Σήμερα θα μάθεις μέσα από αυτό το άρθρο ποιο είναι το μόνο πράγμα που χρειάζονται οι άντρες και πως να τους το δώσεις. ‘Έτοιμη;

Είσαι ευγενική, στοργική και απλή;

Πιστεύεις ότι θα ήσουν η καλύτερη γι αυτόν, επειδή θα τον φροντίσεις και θα έτσι θα τον κάνεις ευτυχισμένο;

Πιθανότατα πιστεύεις ότι όλα αυτά είναι μοναδικές ιδιότητες.

Και είναι – αλλά αυτά σίγουρα δεν θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε έναν καλό άντρα.

Οι άνδρες σήμερα θέλουν γυναίκες που είναι σίγουρες, ψυχικά σκληρές και να ξέρουν ακριβώς τι θέλουν.

Με άλλα λόγια, οι άνδρες θέλουν δυναμικές γυναίκες.

Λοιπόν, σταματήστε να είστε το στοργικό κορίτσι και αρχίστε να βρίσκετε την εσωτερική σας δύναμη. Είναι εκεί, σας το υπόσχομαι. Χρειάζεται απλώς να βρείτε τον εαυτό σας προτού ψάξετε τον ιδανικό άντρα.

Ήρθε η ώρα να ελευθερώσετε την εσωτερική ισχυρή γυναίκα που είστε.

Ας αρχίσουμε.

Το μόνο πράγμα που χρειάζονται οι άντρες και πως να τους το δώσεις

Η μη ελκυστική αδύναμη γυναίκα

Πρώτον, τι γίνεται με τις πιο αδύναμες γυναίκες που δεν είναι τόσο ελκυστικές για τους άνδρες μακροπρόθεσμα; Γιατί οι άνδρες αρχίζουν να αναζητούν κάποια άλλη;

Ορισμένοι άνδρες θα σας θεωρήσουν δεδομένες εάν είστε πολύ πρόθυμες να κάνετε οτιδήποτε ζητούν. Θα αρχίσουν να σας βλέπουν ως μητέρα ή αδελφή και σίγουρα δεν θέλετε κάτι τέτοιο, σωστά;

Οι άντρες θέλουν απρόβλεπτες γυναίκες να κρατούν το ενδιαφέρον τους και είναι δική σας δουλειά να τους δώσετε αυτό που θέλουν.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο γελοίο για έναν άνδρα από μια γυναίκα που ελέγχει διαρκώς αν έφτασε στο σπίτι από το μπαρ με ασφάλεια ή καλεί το πρωί για να δει πώς κοιμήθηκε ο αγαπημένος της. Σίγουρα υπάρχουν εξαιρέσεις στις μακροχρόνιες σχέσεις αλλά ακόμα και τότε πρέπει να κρατάμε το ενδιαφέρον του άντρα ζωντανό.

Η αποφασιστικότητα μετράει

Εάν μια γυναίκα αναζητά διαρκώς επιβεβαίωση από έναν άνδρα και βασίζεται σε αυτόν για να πάρει όλες τις αποφάσεις, αυτό γίνεται κουραστικό. Αρχικά, θα νιώσει αρσενικό όταν του ζητήσετε να επιλέξει το εστιατόριο αυτός , αλλά μετά από λίγο θα θέλει απεγνωσμένα να ουρλιάξει, “Απλώς διαλέξτε ένα μέρος για φαγητό, για όνομα του Θεού!”

Ναι, οι άντρες θέλουν μια γυναίκα που ξέρει τι θέλει από τη ζωή. Από τα πιο μικρά όπως μια απλή απόφαση μέχρι τα πιο μεγάλα.

Αυτό που πραγματικά αναζητά είναι μια γυναίκα που μοιράζεται αυτές τις ευθύνες και έχει αυτοπεποίθηση στη λήψη των αποφάσεών της.

Φέρνει μια αίσθηση ισότητας στη σχέση και αυτό τους αρέσει, κανένας άλλωστε δεν θέλει να τρέχει πίσω από μια γυναίκα επειδή είναι αναποφάσιστη, είναι βαρετό, δεν νομίζετε;

Γίνε μια ισχυρή γυναίκα

Μια δυναμική γυναίκα γυρίζει τα κεφάλια των αντρών όπου κι αν πηγαίνει και δεν την νοιάζει για κανέναν, ιδίως για τους άντρες. Ξέρει τι θέλει και δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο.

Αυτή η συμπεριφορά οδηγεί τους άντρες στην επιθυμία να αποκτήσουν αυτή τη γυναίκα.

Γιατί;

Επειδή οι άνδρες λατρεύουν το κυνήγι. Είναι η φύση τους!

Όπως στην αρχαιότητα που ο άντρας είχε τον ρόλο του κυνηγού-συλλέκτη, όταν κυνηγούσαν τα ζώα για να τα φάνε. Αυτό το ένστικτο τους ωθεί να κυνηγήσουν την ισχυρή γυναίκα και δεν θα εγκαταλείψουν μέχρι να το καταφέρουν.

Επειδή είναι πάρα πολύ εύκολο να αποκτήσουν μια γυναίκα που είναι αδύναμη και συμβιβάζεται εύκολα, οι πραγματικοί άνδρες (αυτοί που θέλετε δηλαδή) θέλουν να κυνηγήσουν γυναίκες που έχουν αυτοπεποίθηση..

Επιπλέον, εάν χάσει στο κυνήγι, θα προσπαθήσει ακόμα πιο σκληρά για να αποκτήσει το θήραμα του, δηλαδή εσάς. Όσο περισσότερη προσπάθεια πρέπει να καταβάλει, τόσο πιο συναρπαστική είστε γι ‘αυτόν.

Ειλικρινά ο άντρας ανταποκρίνεται σε αυτό το παλιό ρητό «θέλετε πάντα αυτό που δεν μπορείτε να έχετε».

Σκέψου το. Πότε ήταν η τελευταία φορά που ήθελες κάτι τόσο πολύ; Είτε ήταν ένας άντρας, ένα ποτήρι κρασί ή ένα σαββατοκύριακο μακριά με τα κορίτσια.

Αν δεν πίνατε αυτό το ποτήρι κρασί, όταν φτάνατε στο σπίτι, δεν θα ήσασταν απόλυτα ικανοποιημένοι.

Είναι το ίδιο για έναν άνδρα και μια δυνατή γυναίκα. Όσα περισσότερα κάνει για να τον προσελκύσει, τόσο πιο αποφασισμένος είναι και αυτός να την κερδίσει. Εάν δεν υποχωρήσει στις προόδους του, γίνεται πιο συναρπαστικό γι ‘αυτόν. Θα προσπαθήσει ακόμα πιο σκληρά για να κερδίσει την αγάπη αυτής της γυναίκας.

Η ισχυρή γυναίκα όμως δεν είναι ποτέ εντελώς άσχημη ή υπερβολικά όμορφη. Θα του δώσει λίγα και θα πάρει πολλά.

5 σημάδια της γλώσσας του σώματος που πρέπει να μάθετε

Μια ισχυρή γυναίκα είναι σέξι

Γνωρίζουμε ότι μια ισχυρή γυναίκα αποπνέει αυτοπεποίθηση και αυτοσεβασμό και φωτίζει κάθε δωμάτιο που μπαίνει.

Και όταν μια γυναίκα αποπνέει αυτοπεποίθηση, είναι τόσο μα τόσο σέξι. Και δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι για έναν άνδρα από μια γυναίκα που εκπέμπει σεξουαλικότητα.

Εάν ξέρει τι θέλει στην κρεβατοκάμαρα και δεν φοβάται να το ζητήσει τότε θα είναι ακαταμάχητη, αλλά σίγουρα όχι σε εγωιστικό σημείο. θα σιγουρευτεί ότι οι επιθυμίες της και οι ανάγκες του θα ικανοποιήσουν και τους δυο.

Όταν ένας άντρας ικανοποιείται σεξουαλικά από μια ισχυρή γυναίκα με αυτοπεποίθηση , θα συνεχίσει να επιστρέφει για περισσότερα καθώς θα λαχταρούσε να βρεθεί και πάλι κοντά της.

Η μεγαλύτερη οικειότητα στην κρεβατοκάμαρα οδηγεί σε μεγαλύτερη σύνδεση έξω από την κρεβατοκάμαρα. Ένα ζευγάρι θα αισθάνεται περισσότερο συντονισμένο έτσι ο αμοιβαίος σεβασμός και η εμπιστοσύνη ενισχύονται. Καθώς η σχέση τους αναπτύσσεται, θα τον κρατά πάντα στα δάχτυλά της.

Οι ισχυρές γυναίκες μπορεί να θέλουν να είναι σε μια σχέση όσο και ο καθένας, αλλά και μόνες τους είναι μια χαρά. Δεν χρειάζονται άνδρες στη ζωή τους και αυτό τις κάνει ακόμα πιο σέξι.

Πως να φτιάξετε μόνοι σας φυσικά καλλυντικά για το μπάνιο σας

Τα καλύτερα προϊόντα μακιγιάζ

Οι άνδρες αγαπούν τις δυναμικές γυναίκες. Είναι γεγονός.

Όταν σκεφτόμαστε δυναμικές γυναίκες, συχνά διαπιστώνουμε ότι έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά και προσωπικότητες μεταξύ τους.
Όπως πλέον γνωρίζετε, οι άντρες θέλουν μια γυναίκα που είναι ψυχικά σκληρή και στέκεται στα δικά της πόδια. Μια γυναίκα που δεν φοβάται να δείξει τα συναισθήματά της, αλλά δεν παίζει παιχνίδια. Μια γυναίκα που είναι απλή και ξέρει ακριβώς ποια είναι.

Οπότε αλλάξτε τακτική και σταματήστε να είστε γατούλες του καναπέ ωραίες μου κυρίες, οι πραγματικοί άντρες στην πλειοψηφία θέλουν δυναμικές γυναίκες στο πλάι τους.

Έλα στη παρέα μας! Ακολούθησε το Lifehackers στο Facebook και στο Instagram

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0
40 ρομαντικοί τρόποι για να εκπλήξετε την κοπέλα σας

40 ρομαντικοί τρόποι για να εκπλήξετε την κοπέλα σας

Πώς να ετοιμαστείτε σε ένα δημόσιο μπάνιο στις διακοπές

Πώς να ετοιμαστείτε σε ένα δημόσιο μπάνιο στις διακοπές