Γιατί δεν πρέπει ποτέ να πίνετε καφέ σε αεροπλάνο
Γιατί δεν πρέπει ποτέ να πίνετε καφέ σε αεροπλάνο
in

Γιατί δεν πρέπει ποτέ να πίνετε καφέ σε αεροπλάνο

Γιατί δεν πρέπει ποτέ να πίνετε καφέ σε αεροπλάνο

Οι εργαζόμενοι από διάφορες αεροπορικές εταιρείες αποκαλύπτουν στο Διαδίκτυο , μεταξύ άλλων, γιατί δεν πρέπει ποτέ να πίνουμε καφέ σε αεροπλάνο.

Ναι, επιτέλους διακοπές! Από νότια, δυτικά, βόρεια, ανατολικά. – Δεν έχει σημασία, το σημαντικό είναι να πάτε επιτέλους διακοπές! Και ναι, επίσης με αεροπλάνο! Μου αρέσει να πετάω! Γιατί για μένα, το να κάθομαι σε ένα αεροπλάνο σημαίνει πάντα ότι πηγαίνω σε ένα υπέροχο μέρος!

Ας επανέλθουμε στο θέμα μας! Αντί να κοιτάμε μέσα από γυαλιά ηλίου σε ροζ χρώμα, θα πρέπει να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στον καφέ μας στο αεροπλάνο…

Γιατί έχω μάθει ένα πράγμα τώρα, είναι ότι επιβάλλεται να πίνουμε στο αεροπλάνο χυμό ντομάτας.

Πολλοί υπάλληλοι διαφόρων αεροπορικών εταιρειών συζητούν στο Reddit και λένε πολλές, μερικές φορές άβολες, αλήθειες.

Ο καφές και το τσάι, για παράδειγμα, είναι πλέον ταμπού για μένα. “Ο καφές που σερβίρεται στους επιβάτες είναι απλώς αηδιαστικός. Αυτό οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι κανείς δεν καθαρίζει το δοχείο για τα ζεστά ροφήματα. Οι υπεύθυνοι πάροχοι υπηρεσιών δεν ενδιαφέρονται καθόλου εάν τα εμπορευματοκιβώτια καθαρίζονται ή όχι”. προειδοποιεί, για παράδειγμα, ο χρήστης Reddit WorseToWorser.

Ωχ! γίνεται ακόμη χειρότερο: Επειδή λείπουν τα απαραίτητα καθαριστικά, τα δοχεία καφέ ξεπλένονται απλώς με νερό πριν μπει νέος καφές.

Και το νερό δεν είναι ούτε το καλύτερο. Επειδή το νερό που χρησιμοποιείται για καφέ, τσάι και επίσης στην τουαλέτα για το πλύσιμο των χεριών, γεμίζει μέσα στο αεροσκάφος μέσω ενός οχήματος, το οποίο ταυτόχρονα αντλεί έξω το βόθρο της τουαλέτας του αεροπλάνου. Αυτό δεν επιτρέπεται, αλλά σύμφωνα με τον χρήστη Reddit Mudbutt7 συμβαίνει . Επιπλέον, τα γάντια των εργαζομένων που συνδέουν και αποσυνδέουν αυτούς τους σωλήνες είναι τα ίδια για δύο χρόνια και δεν έχουν πλυθεί ποτέ.

Πώς να ετοιμαστείτε σε ένα δημόσιο μπάνιο στις διακοπές

Και κάτι άλλο είναι πραγματικά αηδιαστικό! Τα ακουστικά που παίρνετε στο αεροπλάνο δεν είναι καινούργια. Ο χρήστης του Reddit ichigo29 λέει για τον εαυτό του ότι εργάστηκε για μια εταιρεία προμηθευτή. Τα ακουστικά συλλέγονται ξανά μετά από κάθε πτήση, “καθαρίζονται” (ο ίδιος γράφει τη λέξη σε εισαγωγικά …. γιατί;) Και στη συνέχεια επανασυσκευάζονται.

Γιατί δεν πρέπει ποτέ να πίνετε καφέ σε αεροπλάνο

Όμως, οι υπάλληλοι των αεροπορικών εταιρειών δίνουν επίσης πολλές καλές, χρήσιμες συμβουλές για τους επιβάτες.

Για παράδειγμα, εάν ταξιδεύετε με το σκυλί σας ή άλλο ζώο στο αεροπλάνο, πρέπει να το βάλετε σε ένα καλάθι μεταφοράς. Στα ζώα συχνά δίνονται ηρεμιστικά πριν από το ταξίδι. Αλλά ο χρήστης του Reddit RabbitMix λέει ότι ο καλύτερος τρόπος για τους εργαζόμενους να ηρεμήσουν τα ζώα είναι να μιλήσουν μαζί τους. Γι ‘αυτό θα ήταν τεράστια βοήθεια εάν οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων γράφουν τα ονόματα των ζώων στο καλάθι μεταφοράς.

Επιπλέον, το πλήρωμα πτήσεων ορισμένων αεροπορικών εταιρειών έχει μια λίστα με όλους τους επιβάτες. Σύμφωνα με τον paradoxofchoice του χρήστη Reddit, υποτίθεται ότι βλέπουν ακριβώς ποιος είναι ποιος, πόσο συχνά ταξιδεύει με την αεροπορική εταιρεία, εάν ο επιβάτης είναι φίλος του πιλότου ή συνάδελφος κ.λπ. Και ανάλογα με το πόσο καλός είναι αυτός ο «πελάτης», τόσο καλύτερο και ευγενικό είναι το πλήρωμα της πτήσης προς αυτόν..

Σε κάθε περίπτωση, θα είμαι πολύ καλύτερα προετοιμασμένος για την επόμενη πτήση μου!

Έλα στη παρέα μας! Ακολούθησε το Lifehackers στο Facebook και στο Instagram

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0
Πώς να συντηρήσετε το αυτοκίνητό σας όταν δεν το οδηγείτε πολύ (ή καθόλου)

Πώς να συντηρήσετε το αυτοκίνητό σας όταν δεν το οδηγείτε πολύ (ή καθόλου)

5 σημάδια της γλώσσας του σώματος που πρέπει να μάθετε

5 σημάδια της γλώσσας του σώματος που πρέπει να μάθετε