YourLstory: Έδωσα 500€ σε μάγισσα για να σταματήσει να με απατάει
YourLstory: Έδωσα 500€ σε μάγισσα για να σταματήσει να με απατάει
in

Έδωσα 500€ σε μάγισσα για να σταματήσει να με απατά

YourLstory: Έδωσα 500€ σε μάγισσα για να σταματήσει να με απατά
-Δούλεψε, κατά κάποιον τρόπο.

Δεν θυμάμαι κάποια στιγμή της ζωής μου που να μην έχω δίπλα μου τον Σταύρο*. Συναντηθήκαμε στο δημοτικό σχολείο και μεγαλώσαμε στον ίδιο δρόμο. Περνούσαμε τα σαββατοκύριακα και τα καλοκαίρια μαζί σε πάρτι στο σπίτι και σε οδικά ταξίδια με τους φίλους μας. Αν περνούσα χρόνο μαζί του, η οικογένειά μου ήξερε πάντα ότι ήμουν ασφαλής. Τον εμπιστεύτηκαν, και το έκανα και εγώ. Γι ‘αυτό, όταν ξεκινήσαμε να βγαίνουμε σαν ζευγάρι όταν ήμουν 25 και ανακάλυψα ότι με απατούσε πολύ καιρό. Αυτή η προδοσία με έβλαψε περισσότερο από οτιδήποτε. Γι ‘αυτό και τον πίστεψα όταν είπε ότι θα σταματήσει. Αλλά δεν το έκανε. Μετά από μήνες χωρισμού και επανασύνδεσης, ήμουν απελπισμένη, ήθελα να διορθώσω τη σχέση μου και να αλλάξω τη συμπεριφορά του.

Οι αδερφές μου, η Εμμανουέλα* και η Βίβή*, ήταν περισσότερο από 15 χρόνια μεγαλύτερες από μένα και με πρόσεχαν πάντα, οπότε συνήθως βασίζομαι στις συμβουλές τους. Μου είπαν από την αρχή ότι ο Σταύρος δεν θα άλλαζε, και μου είπαν ότι ήρθε η ώρα να το ακούσω από κάποιον άλλο – κάποιον που μπορεί να δει το μέλλον μου.

Μου είπαν να επισκεφθώ μια μάγισσα.

Στην οικογένειά μου, μια επίσκεψη σε μια μάγισσα δεν ήταν τόσο συχνή, ήταν ταμπού. Η μητέρα μου ήταν εντελώς αντίθετη με τη μαγεία – το έργο του διαβόλου, όπως το ονόμασε. Αυτό δεν φαίνεται να σταματά τις μεγαλύτερες αδερφές μου όμως, οι οποίες είχαν επισκεφτεί πολλούς αναγνώστες καρτών ταρώ όλα αυτά τα χρόνια, και μάλιστα είχαν μια μάγισσα που την επισκεπτόταν συχνά, ήταν επαγγελματίας. Οι αδελφές μου μιλούσαν στην μάντισσα για τα πάντα: υγεία, οικογένεια, χρήματα, αγάπη. Όταν η Έμμα διαγνώστηκε με καρκίνο, η μάντισσα την καθησύχαζε, λέγοντας ότι σύντομα θα υποχωρήσει. Όταν η χημειοθεραπεία φαινόταν να λειτουργεί, ότι έλεγε η συγκεκριμένη μάντισσα ήταν χρυσός.

Έδωσα 500€ σε μάγισσα για να σταματήσει να με απατά

Μου έδωσε ελπίδα λέγοντας ναι, ο Σταύρος πραγματικά με αγάπησε, αλλά δεν θα παρέμενε με μια γυναίκα.

Οι αδερφές μου και εγώ εργαζόμασταν για τον ίδιο οδοντίατρο και μπορούσαμε να διαχειριστούμε τα έξοδα. Ήμουν δύσπιστη για το όλο θέμα της μάγισσας, αλλά ένα βράδυ περιμέναμε να φύγει ο οδοντίατρος χτύπησε το τηλέφωνο και ήταν η μάντισσα, την έλεγαν Καμέλα, ή τουλάχιστον αυτό ήταν το επαγγελματικό της όνομα. Η Καμέλα είπε:

“Απλώς πες μου το όνομα και την ημερομηνία γέννησής σου”, η φωνή της βαθιά και σταθερή.

“Ιωάννα ,22 Ιανουαρίου 1983”, είπα. Σκόπιμα δεν χρησιμοποίησα το πλήρες όνομά μου, για να δοκιμάσω τις ικανότητές της. Οι παλάμες μου έγιναν υγρές. Άρχισε να αναπνέει πολύ και να βήχει. Η Έμμα εξήγησε ότι η Καμέλα θα καπνίσει ένα τσιγάρο και θα διάβαζε το μέλλον μου μέσα από «οράματα» που θα έβλεπε στον καπνό.

“Σε τι θέλεις να εστιάσεις σήμερα;” Ρώτησε η Καμέλα.

“Του αρέσω πραγματικά;” Ρώτησα. “Θα γίνει ποτέ μονογαμικός; Με ποια με απατά τώρα;” Η Καμέλα τον περιέγραψε τέλεια, τότε μου έδωσε ελπίδα λέγοντας ναι, πραγματικά με αγάπησε, αλλά δεν θα παρέμενε πιστός – αν δεν είχα τη βοήθειά της να τον ωθήσω προς αυτή την κατεύθυνση. “Μπορώ να σου στείλω ένα άρωμα για 80 €, είπε. Το ψεκάζεις στον εαυτό σου δύο φορές την ημέρα, ειδικά πριν τον δείς”, είπε.

Δεν το αγόρασα, αλλά την κάλεσα δύο εβδομάδες αργότερα, αυτή τη φορά μόνη μου. Ήξερα ότι θα μπορούσα να είμαι πιο ειλικρινής χωρίς να είναι οι αδερφές μου μπροστά. Αυτή τη φορά ήταν ακόμα πιο συγκεκριμένη η Καμέλα.

«Σε απατά με μια ηλικιωμένη γυναίκα» μου είπε. “Έχει λαμπερά μαλλιά.” Ήξερα ακριβώς ποια περιέγραφε. Μια γυναίκα με την οποία ο Σταύρος ισχυρίστηκε ότι ήταν μόνο φίλη, παρά το γεγονός ότι περνούσε περιστασιακά τη νύχτα μαζί της. Αυτή ήταν η επιβεβαίωση που χρειαζόμουν.

Το άρωμα είχε χρώμα σαν κατούρημα, με μια ποικιλία μικροσκοπικών πλαστικών ανδρικών γεννητικών οργάνων να επιπλέουν σε αυτό.

Ξαφνικά ακολουθούσα όλες τις συστάσεις της Καμέλα, όπως να κάνω μπάνιο σε πέταλα λουλουδιών ή την τοποθέτηση τυχαίων αντικειμένων, όπως ένα δοχείο γάλακτος κάτω από το κρεβάτι μου. Πήγα στη τράπεζα και έστειλα στην Καμέλα 80 ευρώ. Έλαβα το άρωμα στο ταχυδρομείο δύο εβδομάδες αργότερα. Έφτασε σε ένα πλαστικό μπουκάλι. Το άρωμα δεν είχε μυρωδιά , ήταν σαν κατούρημα, με μια ποικιλία μικροσκοπικών πλαστικών ανδρικών γεννητικών οργάνων που επέπλεαν σε αυτό. Κοίταξα τον εαυτό μου στον καθρέφτη καθώς το ψέκασα πάνω από το κεφάλι μου και σκέφτηκα: Είμαι πραγματικά τόσο απελπισμένη; Τι κάνω εδώ;

Συνέχισα να τηλεφωνώ στην Καμέλα κάθε δύο εβδομάδες και κάθε φορά θα μου περιέγραφε την ύποπτη συμπεριφορά του Σταύρου με τις φίλες του. Μου έλεγε πως αν η σχέση μας πήγαινε καλά για περισσότερες από μερικές εβδομάδες, αυτό θα σήμαινε ότι το άρωμα λειτούργησε. Και αν απομακρυνθεί από εμένα, τότε η Καμέλα θα μου έδινε μια νέα λύση. Έγινε σαν εθισμός. Δεν μπορούσα να ηρεμίσω, εκτός αν η Καμέλα μου έλεγε κάποια πράγματα. Και κάθε φορά, συνέβησαν όπως είχε περιγράψει.

Έδωσα 500€ σε μάγισσα για να σταματήσει να με απατά

Μετά από μερικές νύχτες, με το άρωμα καθισμένη σε μαγικά λουτρά και στέλνοντας στην Καμέλα συνολικά περίπου 500 ευρώ, έτρεξα στην Έμμα μια μέρα. Της είπα πόσο καλή ήταν η Καμέλα, πόσο σίγουρη ήμουν για αυτά που έλεγε και πόσα χρήματα της έστειλα. Αλλά λέγοντας όλα αυτά δυνατά, συνειδητοποίησα ότι οι προβλέψεις της Καμέλα απηχούν ακριβώς τα παράπονα των αδελφών μου για τη σχέση μου με τον Σταύρο. Ρώτησα την Έμμα και ομολόγησε: Κάθε εβδομάδα, διαβάζοντας το μέλλον της Έμμα, η Κάμελα ρωτούσε , “Λοιπόν, πώς πάει η μικρή αδερφή σου με αυτόν τον άντρα;” και η αδερφή μου της έδινε την τελευταία ενημέρωση. Η Καμέλα χρησιμοποίησε αυτές τις πληροφορίες για να χτυπήσει την ραγισμένη καρδιά μου.

Βγήκα, πήγα στο αμάξι και άρχισα να ουρλιάζω σαν τρελή

Αλλά εκείνη τη στιγμή, συνειδητοποίησα ότι δεν αναστατώθηκα από την απάτη της Καμέλα. Ήμουν αναστατωμένη που η μαγεία της δεν ήταν πραγματική. Η αυτοεκτίμησή μου πυροβολήθηκε και πέθανε εκείνη την ώρα. Ήθελα να τον κερδίσω, και ο μόνος τρόπος που βρήκα ήταν να αναμιγνύω τα μικρά μου φίλτρα για να “κάνω” τον Σταύρο να επιστρέψει σε μένα. Τώρα δεν υπήρχαν άλλα φίλτρα για ανάμιξη. Αλλά δεν χρειαζόμουν τον Σταύρο, ή κάποια μάγισσα, έπρεπε να βρω τον εαυτό μου. Αυτό ήταν το πρόβλημα μου. Με είχα χάσει. Ξεκίνησα το αυτοκίνητο και οδήγησα προς την αντίθετη κατεύθυνση του Σταύρου. Έχω τελειώσει μαζί του και με ξανά βρήκα, χωρίς μαγικά φίλτρα και αρώματα.

Μήνυμα της Ιωάννας από την Αθήνα

  • Τα ονόματα* έχουν αλλάξει για ευνόητους λόγους.

Διάβασε κι άλλες ιστορίες αναγνωστών εδώ

Στείλε μας την ιστορία σου

Έλα στη παρέα μας! Ακολούθησε το Lifehackers στο Facebook και στο Instagram

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0
Ξεβούλωμα λεκάνης : αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν πραγματικά

Ξεβούλωμα λεκάνης : αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν πραγματικά

Το κόλπο των 15 λεπτών για να ενισχύσετε τη μνήμη σας

Το κόλπο των 15 λεπτών για να ενισχύσετε τη μνήμη σας