in

15 Δωρεάν τρόποι λήψης οποιουδήποτε βίντεο από το διαδίκτυο

15 Δωρεάν τρόποι λήψης οποιουδήποτε βίντεο από το διαδίκτυο

15 δωρεάν τρόποι λήψης οποιουδήποτε βίντεο από το διαδίκτυο

Η λήψη βίντεο από το Διαδίκτυο είναι εκπληκτικά εύκολη. Ακολουθούν δωρεάν και ασφαλείς τρόποι για να κατεβάσετε οποιοδήποτε βίντεο θέλετε.

Θέλετε να κατεβάσετε βίντεο από το Διαδίκτυο; Εάν δείτε ένα βίντεο που σας αρέσει στο Facebook, το YouTube, το Vimeo ή σε οποιονδήποτε άλλη σελίδα, ίσως θελήσετε να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο ώστε να μπορείτε να το διατηρήσετε για πάντα.

Ευτυχώς, η λήψη βίντεο από το Διαδίκτυο είναι εκπληκτικά εύκολη.

Εδώ είναι οι καλύτεροι δωρεάν τρόποι για να κατεβάσετε οποιοδήποτε βίντεο από το Διαδίκτυο.

15 Δωρεάν τρόποι λήψης οποιουδήποτε βίντεο από το διαδίκτυο
15 Δωρεάν τρόποι λήψης οποιουδήποτε βίντεο από το διαδίκτυο

1. Κατεβάστε βίντεο YouTube με το SaveFrom

Το SaveFrom είναι ένα πρόγραμμα λήψης του YouTube, αλλά με μια διαφορά. Εάν παρακολουθείτε κάτι στο διαδίκτυο και θέλετε να το αποθηκεύσετε, απλώς εισαγάγετε το “ss” πριν από το “YouTube” στη διεύθυνση URL. Είναι ένα τέχνασμα του ιστού για τη λήψη βίντεο.

Για παράδειγμα:

Αρχική μορφή : https://www.youtube.com/watch?v=aS01LwpC23g

Θα γινόταν: https://www.ssyoutube.com/watch?v=aS01LwpC23g

Το εργαλείο αυτό υποστηρίζει επίσης τη λήψη βίντεο από Vimeo, Yandex, Dailymotion, Instagram, TikTok, Facebook, Live Journal και άλλα.

2. Κατεβάστε βίντεο youtube με το FastestTube

Ένα άλλο δωρεάν πρόγραμμα λήψης YouTube στη λίστα είναι αναμφισβήτητα το πιο απλό. Το FastestTube είναι μια επέκταση προγράμματος περιήγησης που προσθέτει ένα φυσικό κουμπί λήψης στο YouTube. Μπορείτε να το βρείτε στην κάτω δεξιά γωνία ενός βίντεο στο YouTube .

Λειτουργεί σε Chrome, Firefox, Safari, Opera και Internet Explorer.

3. Λήψη Video από το Twitter με το DownloadTwitterVideo

Το DownloadTwitterVideo σάς επιτρέπει να κατεβάζετε οποιοδήποτε βίντεο από το αγαπημένο σας κοινωνικό δίκτυο στον κόσμο.

Επικολλήστε τη διεύθυνση URL του tweet που περιέχει το βίντεο που θέλετε και, στη συνέχεια, επιλέξτε αν θέλετε να το αποθηκεύσετε ως MP3, MP4 ή MP4 HD.

15 Δωρεάν τρόποι λήψης οποιουδήποτε βίντεο από το διαδίκτυο

4. Λήψη βίντεο από το Instagram

Το Instagram έχτισε τη φήμη του ως υπηρεσία κοινής χρήσης φωτογραφιών, αλλά με την εισαγωγή του Instagram Stories, έχει τοποθετηθεί ως αντικαταστάτης του Vine. Το Instagram Downloader σάς επιτρέπει να κάνετε λήψη βίντεο Instagram.

5. Λήψη βίντεο από το Facebook με το FBdown

Το FB Down είναι ένα εργαλείο για τη λήψη βίντεο από το Facebook. Έρχεται επίσης με μια επέκταση Chrome, που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να φύγετε από την αρχική σελίδα του κοινωνικού δικτύου εάν βρείτε κάτι που θέλετε να αποθηκεύσετε.

6. Λήψη με βίντεο με το FB Down Private

Το FB Down Private είναι ένα τμήμα του FB Down, αλλά πιστεύουμε ότι αξίζει τη δική του αναφορά. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να κάνετε λήψη βίντεο από λογαριασμούς που έχουν οριστεί από ιδιωτικούς χρήστες, κατεβάστε το ακόμα κι αν δεν μπορείτε να δείτε το βίντεο στο Facebook .

Για να κατεβάσετε ένα ιδιωτικό βίντεο, μεταβείτε στη σελίδα του βίντεο στο Facebook, πατήστε CTRL + U για να δείτε τον πηγαίο κώδικα και στη συνέχεια, επικολλήστε τον κώδικα στο πρόγραμμα λήψης.

7. Κατεβάστε βίντεο YouTube με το Y2Mate

Το Y2Mate είναι ένα ειδικό πρόγραμμα λήψης YouTube. Όπως και οι υπόλοιπες σελίδες του YouTube, η διαδικασία είναι απλή. Απλώς αντιγράψτε τη διεύθυνση URL του βίντεο που θέλετε να αποθηκεύσετε, επικολλήστε το στο πεδίο URL της εφαρμογής ιστού και πατήστε Έναρξη.

Θα έχετε την επιλογή να κατεβάσετε ολόκληρο το βίντεο ή μόνο το κομμάτι ήχου.

8. Κατέβασε βίντεο με το KeepVid

Καθώς προχωράτε στην υπόλοιπη λίστα, θα παρατηρήσετε ένα συχνά επαναλαμβανόμενο θέμα: τα περισσότερα προγράμματα λήψης βίντεο λειτουργούν με το ίδιο σύνολο ιστότοπων.

Διαδικτυακή εργαλειοθήκη βίντεο KeepVid All-in-One

Το KeepVid υποστηρίζει 28 ιστότοπους. Καλύπτει εκπαιδευτικούς πόρους όπως η Lynda, ειδησεογραφικά πρακτορεία όπως ABC και NBC και δημοφιλείς ιστότοπους διασκέδασης όπως το Ebaumsworld και το Break.

Μετατροπή βίντεο και ήχου, επεξεργασία βίντεο, συμπίεση βίντεο online. 100% δωρεάν και ασφαλές.

Δυστυχώς, το KeepVid δεν σας επιτρέπει πλέον να κάνετε λήψη βίντεο στο YouTube.

Μόλις αντιγράψετε και επικολλήσετε τον σύνδεσμό σας στον ιστότοπο, μπορείτε να επιλέξετε να αποθηκεύσετε το αρχείο που έχετε λάβει σε περισσότερες από 150 διαφορετικές μορφές.

Δείτε ακόμα: Πώς να αναδημοσιεύσετε στο Instagram

9. Λήψη βίντεο με το YooDownload

Το YooDownload είναι ένας άλλος ανταγωνιστής του KeepVid και του VideoGrabby. Λειτουργεί με YouTube, Vimeo, Facebook, Twitter, Instagram, Vid.me και SoundCloud.

10. Κατεβάστε βίντεο με το ClipConverter

Το ClipConverter λειτουργεί με σχεδόν οποιονδήποτε ιστότοπο μπορείτε να σκεφτείτε (εξαιρούνται οι υπηρεσίες ροής συνδρομής). Μπορεί ακόμη και να κατεβάσει βίντεο από το πιο ακμάζον κοινωνικό δίκτυο στον κόσμο, το MySpace

Οι προγραμματιστές προσφέρουν ένα πρόσθετο προγράμματος περιήγησης για Chrome, Firefox και Safari.

15 Δωρεάν τρόποι λήψης οποιουδήποτε βίντεο από το διαδίκτυο

11. OnlineVideoConverter : διαδικτυακός μετατροπέας βίντεο


Επειδή πολλές από αυτές τις εφαρμογές ιστού είναι τόσο παρόμοιες, θα σας παρουσιάσουμε μόνο μία ακόμη.

Το OnlineVideoConverter συνεργάζεται με το YouTube, το LiveLeak, το TeacherTube, το VK, το CollegeHumor και άλλα.

12. Εφαρμογή κατεβάσματος βίντεο VLC Media Player

Μερικές φορές είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε μια εφαρμογή για επιτραπέζιους υπολογιστές από μια διαδικτυακή εφαρμογή. Μπορούν να προσφέρουν δυνατότητες τις οποίες οι εφαρμογές ιστού δεν μπορούν να αναπαραγάγουν. Μια τέτοια εφαρμογή είναι το VLC Media Player.

Είναι σαφές ότι το VLC κάνει πολύ περισσότερα από το να κατεβάζει βίντεο. Η ομορφιά της χρήσης του VLC είναι ότι είναι ένα πρόγραμμα που πολλοί χρήστες θα έχουν ήδη εγκαταστήσει στα μηχανήματά τους και αναιρεί την ανάγκη για εφαρμογές τρίτων.

13. Το Video Grabber για εγγραφή οθόνης, λήψη και μετατροπή βίντεο

Το Video Grabber έχει τρία βασικά χαρακτηριστικά: λήψη βίντεο, μετατροπή βίντεο και εγγραφή της οθόνης σας. Παρόλο που αρχικά μοιάζει με μια εφαρμογή ιστού, είναι στην πραγματικότητα ένα πρόγραμμα για επιτραπέζιους υπολογιστές.

Σε ενδιαφέρει: iPhone: Τι σημαίνει πραγματικά το “αντοχή στο νερό” ;

14. Κατεβάστε πολλά βίντεο συγχρόνος με το FLVTO

Το FLTVO διαθέτει μια εφαρμογή ιστού και μια έκδοση για υπολογιστές. Η έκδοση για επιτραπέζιους υπολογιστές σάς επιτρέπει να κάνετε ουρά για λήψη βίντεο από πολλές πηγές και να κατεβάζετε αυτόματα νέα βίντεο όταν αυτά είναι διαθέσιμα.

15. Εφαρμογή Freemake – λήψη βίντεο από περισσότερους από 10.000 ιστότοπους.

Το Freemake είναι μια εφαρμογή για υπολογιστές που σας επιτρέπει να κάνετε λήψη βίντεο από περισσότερους από 10.000 ιστότοπους. Η λίστα περιλαμβάνει YouTube, Facebook, Vimeo, Dailymotion, Twitch, LiveLeak, Veoh, ακόμη και ιστότοπους για ενήλικες. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη μόνο για Windows.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Freemake για να αποθηκεύσετε βίντεο, λίστες αναπαραγωγής και κανάλια σε μορφές HD, MP4, MP3, AVI, 3GP και FLV.

Αν σας φάνηκε χρήσιμο, δώστε μια ψήφο παρακάτω και κοινοποιήστε αυτό το άρθρο στους φίλους σας!

Έλα στη παρέα μας! Ακολούθησε το Lifehackers στο Facebook και στο Instagram

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0
Άντρας μεταμορφώνει παλιό βαν σε πολυτελές τροχόσπιτο

Άντρας μεταμορφώνει παλιό βαν σε πολυτελές τροχόσπιτο

Πώς να συνδέσετε τα ακουστικά Bluetooth στο PS5

Πώς να συνδέσετε τα ακουστικά Bluetooth στο PS5