in

Κόλπα smartphone που θα σας τρελάνουν

35 κόλπα για smartphone που θα σας ξετρελάνουν


Όταν πρόκειται για το SmartPhone σας, δεν υπάρχει τέλος τα εκπληκτικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε. Κάποια μέρα ίσως μας ξυπνάει με ένα ποτήρι παγωμένο φραπέ!  

Δεν πρέπει καν να συνεχίσουμε να τα αποκαλούμε τηλέφωνα μιας και κάνουν πολλά περισσότερα από το να καλούν άλλους ανθρώπους.

Είναι συσκευές πλοήγησης, πηγές πληροφοριών, συσκευές αναπαραγωγής βίντεο και ραδιόφωνα. Μπορεί να μην θυμάστε καν την τελευταία φορά που χρησιμοποιήσατε το τηλέφωνό σας για να πραγματοποιήσετε μια κλήση, αλλά πιθανότατα το χρησιμοποιούσατε κάθε μέρα.

Τα κινητά κάνουν σχεδόν τα πάντα για εμάς αυτές τις μέρες. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι γνωρίζουμε όλους τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε. Υπάρχουν πάντα περισσότερα εκπληκτικά πράγματα για να μάθετε για το αγαπημένο σας smartphone.

Ποιος ήξερε ότι μια συσκευή που κάνει ήδη τόσα πολλά θα μπορούσε να κάνει ακόμη περισσότερα;

Αν θέλετε να βρείτε τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να αξιοποιήσετε ακόμη περισσότερο το SmartPhone σας, μην ψάχνετε άλλο. Πέρασαν οι εποχές που τα τηλέφωνα ήταν μόνο για κλήσεις και γραπτά μηνύματα. Τώρα, σχεδόν στην τρίτη δεκαετία του 21ου αιώνα, είναι πολύ περισσότερα.

Χρησιμοποιήστε μια γόμα για να καθαρίσετε τoυς λεκέδες από την οθόνη του τηλεφώνου.


Πιθανότατα χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας όλη την ημέρα, οπότε έχει πολλές μουτζούρες στην οθόνη. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό από μια βρώμικη οθόνη τηλεφώνου, αλλά ευτυχώς, είναι εξαιρετικά εύκολο να καθαριστεί. Απλώς πιάστε μια κανονική χοντρή γόμα (ναι! αυτή που χρησιμοποιούσατε στο σχολείο) και τρέξτε ομαλά κατά μήκος της οθόνης. Θα πιάσει όλο το λάδι και τη βρωμιά και θα το καθαρίσει.

Τραβήξτε μια φωτογραφία του χώρου που παρκάρατε για να θυμηθείτε πού βρίσκεται το αυτοκίνητό σας.


Δεν υπάρχει τίποτα πιο απογοητευτικό από το να χαθείτε σε ένα γεμάτο πάρκινγκ γιατί δεν μπορείτε να θυμηθείτε πού βάλατε το αυτοκίνητό σας. Μπορείτε να λύσετε το πρόβλημα τραβώντας μια εικόνα από κάτι αναγνωρίσιμο εκεί κοντά, είτε πρόκειται για ένα σηματοδοτημένο τμήμα του χώρου στάθμευσης («Παρτίδα Α») είτε κάτι άλλο.

Πως να κάνεις εκκαθάριση ιστορικού στο Netflix

Χρειάζεστε μια θύρα USB για φόρτιση στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σας; Ελέγξτε την τηλεόραση.


Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να φτάσετε σε ένα ξενοδοχείο από ένα ταξίδι και να συνειδητοποιήσετε ότι δεν έχετε φορτιστή τηλεφώνου. Ευτυχώς, πολλά SmartPhones είναι προσαρμοσμένα στα τυπικά καλώδια. Εάν έχετε ένα, αλλά δεν μπορείτε να βρείτε πρίζα ή δεν έχετε βάση σύνδεσης φόρτισης, υπάρχει μια απλή λύση: ελέγξτε το πίσω μέρος της τηλεόρασης. Οι περισσότερες τηλεοράσεις διαθέτουν θύρες USB στις οποίες μπορεί να συνδεθεί ο φορτιστής του τηλεφώνου σας χωρίς πρόβλημα.

Επιταχύνετε το χρόνο φόρτισης χωρίς να απενεργοποιήσετε το τηλέφωνό σας.

Όλοι μας είπαν ότι για να κάνουμε τα τηλέφωνά μας να φορτίζουν γρηγορότερα, πρέπει να τα απενεργοποιήσουμε ενώ είναι συνδεδεμένα. Αλλά στην πραγματικότητα δεν χρειάζεται. Απλώς γυρίστε το τηλέφωνό σας σε λειτουργία πτήσης ενώ φορτίζεται και θα μειώσετε το χρόνο φόρτισης στο μισό. Και, όπως μας είπαν όλοι, μην το χρησιμοποιείτε ενώ είναι συνδεδεμένο.

Πώς να διαγράψετε έναν λογαριασμό Gmail

Βελτιώστε την εγγραφή ήχου καλύπτοντας το μικρόφωνο του τηλεφώνου σας.


Δεν νομίζετε ότι είναι λογικό, αλλά μπορείτε πραγματικά να βελτιώσετε την ποιότητα του ήχου σας σε βίντεο καλύπτοντας το μικρόφωνό σας. Ο λόγος είναι ότι μειώνει τον θόρυβο στο παρασκήνιο, επιτρέποντάς σας να ακούσετε πιο καθαρά την κύρια ροή ήχου. Απλώς χρησιμοποιήστε ένα δάχτυλο για να καλύψετε το μικρόφωνο ενώ τραβάτε το βίντεο σας.

Χρησιμοποιήστε ζεστή κόλλα για να φτιάξετε μια απλή θήκη τηλεφώνου DIY.


Οι θήκες τηλεφώνου μπορεί να είναι ακριβές, αλλά χρειάζεστε μία για να προστατέψετε το τηλέφωνό σας, το οποίο είναι εύθραυστο και ακριβό. Αντί να δώσετε πολλά χρήματα σε ένα κατάστημα που αγοράσατε, γιατί να μην φτιάξετε το δικό σας; Απλώς καλύψτε το τηλέφωνό σας με λαδόκολλά για προστασία και σχεδιάστε με το πιστόλι σιλικόνης. Όταν στεγνώσει, ξεκολλήστε και εφαρμόστε γύρω από το τηλέφωνό σας.

Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία πτήσης για να βελτιώσετε το σήμα του τηλεφώνου σας.


Εάν βρίσκεστε σε ένα μέρος όπου το τηλέφωνό σας δυσκολεύεται να συνδεθεί, υπάρχει ένα απλό hack που διαρκεί μόνο λίγα δευτερόλεπτα. Απλώς μεταβείτε το τηλέφωνό σας σε λειτουργία πτήσης πολύ σύντομα και, στη συνέχεια, απενεργοποιήστε το. Η λειτουργία πτήσης βοηθά το τηλέφωνό σας να βρει το καλύτερο διαθέσιμο σήμα σε κοντινή απόσταση, επομένως είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βοηθήσετε όταν έχετε κολλήσει χωρίς υπηρεσία.

Βάλτε μαύρο φόντο για να εξοικονομήσετε μπαταρία.

Ένας από τους τρόπους που το τηλέφωνό σας μειώνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του είναι χρησιμοποιώντας τη φωτεινότητα του τηλεφώνου. Μπορείτε να το μειώσετε χρησιμοποιώντας ένα μαύρο φόντο. Όταν το τηλέφωνό σας έχει οριστεί σε Αρχική οθόνη, δεν θα χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε διάρκεια ζωής της μπαταρίας για να βεβαιωθείτε ότι έχει οπίσθιο φωτισμό.

Πολύ γέλιο: Αγόρι πιάστηκε να τρώει δυο μύγες εν ώρα ζωντανής εκπομπής (vid)

Κόλπα smartphone που θα σας τρελάνουν

Χρησιμοποιήστε τον φακό σας και ένα μπουκάλι νερό για να φτιάξετε ένα φωτιστικό.


Οι φακοί τηλεφώνου αντικαθιστούν τους κανονικούς φακούς, καθώς οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν το τηλέφωνό τους ανά πάσα στιγμή. Αλλά αυτοί οι φακοί του τηλεφώνου μπορεί να είναι σκληροί για στα μάτια. Για να μαλακώσετε και να διασκορπίσετε το φως, τοποθετήστε το τηλέφωνό σας με την όψη προς τα κάτω σε μια σκληρή επιφάνεια, έτσι ώστε ο φακός να κοιτάζει προς τα πάνω και στη συνέχεια καλύψτε με ένα μπουκάλι νερό ή ποτήρι. Θα μετατρέψει αυτή τη σκληρή δέσμη σε λαμπτήρα DIY .

Κόλπα smartphone που θα σας τρελάνουν

Έλα στη παρέα μας! Ακολούθησε το Lifehackers στο Facebook και στο Instagram

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0
Πώς η θρησκεία επηρεάζει τις διατροφικές επιλογές των πιστών;

Πώς η θρησκεία επηρεάζει τις διατροφικές επιλογές των πιστών;

Aπίστευτα διασκεδαστικοί και δημιουργικοί τρόποι για να ξαναχρησιμοποιήσετε τα άδεια πλαστικά μπουκάλια