Πώς να αναδημοσιεύσετε στο Instagram
Πώς να αναδημοσιεύσετε στο Instagram
in

Πώς να αναδημοσιεύσετε στο Instagram

Πώς να αναδημοσιεύσετε στο Instagram.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει την άδεια του κατόχου.

Η κοινή χρήση περιεχομένου από άλλους χρήστες είναι συνηθισμένη στα κοινωνικά μέσα, αλλά είναι λίγο πιο δύσκολο να το κάνετε στο Instagram.

Δεν υπάρχει επιλογή για αναδημοσίευση απευθείας από την εφαρμογή και θα πρέπει να έχετε υπόψη σας μερικά πράγματα, πριν δεσμευτείτε να μοιραστείτε περιεχόμενο από άλλον χρήστη.

Μην ανησυχείτε, ωστόσο, καθώς ο εύχρηστος οδηγός μας θα σας δείξει πώς να αναδημοσιεύσετε στο Instagram σαν επαγγελματίας!

Βεβαιωθείτε ότι έχετε άδεια πριν από την αναδημοσίευση

Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Οι οδηγίες κοινότητας του Instagram καθιστούν σαφές ότι η αναδημοσίευση περιεχομένου ενδέχεται να παραβιάζει τη νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων. Επομένως πρέπει να διασφαλίσετε ότι θα λάβετε άδεια από τον χρήστη του περιεχόμενο που θέλετε να κοινοποιήσετε.

Αν και θα μπορούσατε απλώς να αναδημοσιεύσετε μια φωτογραφία που σας αρέσει χωρίς να ζητήσετε έγκριση, μάλλον δεν αξίζει τον κόπο. Όπως σημειώνει το Instagram: “Είναι γενικά καλή ιδέα να λάβετε άδεια πριν δημοσιεύσετε περιεχόμενο και να λάβετε αυτήν την άδεια γραπτώς.”

Η καλύτερη συμβουλή του lifehackers, λοιπόν, είναι να επικοινωνήσετε με τον χρήστη που δημοσιεύει την ανάρτηση που θέλετε να μοιραστείτε και να περιμένετε μέχρι να σας δώσει την άδεια.

Κατεβάστε μια εφαρμογή αναδημοσίευσης Instagram

Το Instagram δεν σας επιτρέπει να αναδημοσιεύσετε από την ίδια την εφαρμογή. Επομένως θα χρειαστεί να κατεβάσετε μία από τις πολλές δωρεάν εφαρμογές αναδημοσίευσης. Οι δημοφιλείς εφαρμογές αναδημοσίευσης περιλαμβάνουν Repost + για συσκευές iOS και Regram Posts σε Android. Αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ό, τι προτιμάτε. Σας παραθέτω τα λινκ παρακάτω.

Μόλις κατεβάσετε την εφαρμογή (και λάβετε άδεια από τον εν λόγω χρήστη) ανοίξτε το Instagram και κατευθυνθείτε στην ανάρτηση που θέλετε να δημοσιεύσετε ξανά. Στο iOS, πατήστε στο εικονίδιο “…” , πατήστε την επιλογή “Κοινή χρήση” και στη συνέχεια, πατήστε “Αντιγραφή συνδέσμου”. Εάν είστε χρήστης Android, πατήστε “Αντιγραφή κοινής χρήσης URL”.

5 σημάδια της γλώσσας του σώματος που πρέπει να μάθετε

Αναδημοσιεύστε στο Instagram

Τώρα που έχετε τον σύνδεσμο, ανοίξτε την εφαρμογή reposting της επιλογής σας και το περιεχόμενο που θέλετε να κοινοποιήσετε θα εμφανίζεται αυτόματα. (οι περισσότερες εφαρμογές θα διαβάσουν αυτόματα το πρόχειρο αντιγράφων σας). Εάν όχι, απλώς επικολλήστε τον σύνδεσμο όπου χρειάζεται.

Θα πρέπει να δείτε μερικές επιλογές όπως πού να τοποθετήσετε το σήμα απόδοσης πνευματικών δικαιωμάτων καθώς και αν θέλετε να αντιγράψετε τον αρχικό τίτλο της ανάρτησης. Αυτό δεν είναι απαραίτητο, αλλά αν η λεζάντα είναι μέρος της γοητείας της ανάρτησης, τότε μάλλον θα πρέπει να την συμπεριλάβετε.

Η εφαρμογή αναδημοσίευσης θα πρέπει στη συνέχεια να σας επιστρέψει στο Instagram, αλλά απομένουν λίγα πράγματα που πρέπει να κάνετε. Μπορείτε να αναδημοσιεύσετε το περιεχόμενο στη ροή σας ή ως ιστορία (το οποίο μπορεί να γίνει πολύ πιο γρήγορα ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα και να κάνετε προσαρμογές στην εικόνα επιλέγοντας διαφορετικό φίλτρο. Ωστόσο, για να αποφύγετε τους μπελάδες όταν πρόκειται για πνευματικά δικαιώματα, σας συνιστούμε να αφήσετε την εικόνα ανέγγιχτη.

Πώς να μοιραστείτε μια ανάρτηση χρήστη από τη ροή σας στην Ιστορία Instagram

Ανέβασμα ιστορίας Instagram
Η κοινή χρήση της ανάρτησης κάποιου στην ιστορία σας στο Instagram είναι ευτυχώς πολύ πιο εύκολη από την αναδημοσίευση. Απλώς αγγίξτε το εικονίδιο με το βέλος που βρίσκεται δίπλα στο συννεφάκι σχολίων, πατήστε “Προσθήκη ανάρτησης στην ιστορία σας”, διακοσμήστε την όσο θέλετε (μπορείτε να προσθέσετε μουσική στην ιστορία σας Instagram) και, στη συνέχεια, πατήστε “Αποστολή σε> Κοινή χρήση @ Η ιστορία σας> Τέλος” .

Να θυμάστε ότι μπορείτε να μοιραστείτε μια ανάρτηση στη ροή σας μόνο εάν ο λογαριασμός του χρήστη είναι δημόσιος και μόνο εάν σας επέτρεψε την αναδημοσίευση των αναρτήσεων τους. Εάν θέλετε να ενεργοποιήσετε την κοινή χρήση, μεταβείτε στο προφίλ σας και πατήστε το μενού . Πατήστε «Ρυθμίσεις> Απόρρητο> Ιστορία» και μετά αγγίξτε «Να επιτρέπεται η κοινή χρήση σε ιστορίες».

Αν σας φάνηκαν χρήσιμες οι οδηγίες μας, κοινοποιήστε το άρθρο, αφήστε μας τα σχόλια σας παρακάτω για οποιαδήποτε απορία.

Έλα στη παρέα μας! Ακολούθησε το Lifehackers στο Facebook και στο Instagram

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0
Πώς να παραμείνετε υγιείς και δραστήριοι

Πως να παραμείνετε υγιείς και δραστήριοι

5 βασικές εντολές που μπορείτε να διδάξετε τον σκύλο σας

5 βασικές εντολές που μπορείτε να διδάξετε τον σκύλο σας