Φλερτ στο Διαδίκτυο: Οι καλύτερες συμβουλές για φλερτ στο διαδίκτυο
Φλερτ στο Διαδίκτυο: Οι καλύτερες συμβουλές για φλερτ στο διαδίκτυο
in ,

ΤέλειοΤέλειο

Οι καλύτερες συμβουλές για φλερτ στο διαδίκτυο

Οι καλύτερες συμβουλές για φλερτ στο διαδίκτυο

Αναζητάτε συμβουλές για επιτυχημένο φλερτ στο διαδίκτυο;

Θα σας πούμε τι είναι σημαντικό όταν φλερτάρετε στο Διαδίκτυο και θα σας αποκαλύψουμε τις καλύτερες συμβουλές για διαδικτυακές γνωριμίες.

Το φλερτ στο Διαδίκτυο είναι λίγο διαφορετικό από το να γνωρίσετε μια γυναίκα ή έναν άνδρα ζωντανά. Δεν βλέπεις τον άλλον, δεν μπορείς να αντιδράσεις αυθόρμητα σε αυτόν, δεν μπορείς να τον κοιτάξεις στα μάτια ενώ μιλάς, και να δείξεις το χιούμορ σου.

Όταν φλερτάρετε στο διαδίκτυο, δεν μπορείτε να εντυπωσιάσετε το άλλο άτομο με την προσωπικότητα και το χάρισμα σας, αλλά πρέπει να γράψετε, να ανοίξετε την καρδιά σας – και παρεμπιπτόντως να κάνετε στην άκρη τον υπόλοιπο γυναικείο ή ανδρικό ανταγωνισμό. Δεν είναι λοιπόν τόσο εύκολο.

Ακολουθούν μερικές συμβουλές για το πώς μπορείς να φλερτάρεις στο διαδίκτυο :

Φλερτάρετε στο διαδίκτυο: επιλέξτε προσεκτικά την εικόνα του προφίλ σας


Οι βασικοί κανόνες για το φλερτ στο Διαδίκτυο είναι σαφείς: Χρειάζεστε μια φωτογραφία. Τα προφίλ με μια εικόνα κλικάροναται έως και δέκα φορές πιο συχνά.

Εάν έχετε μια εικόνα, προσέξτε τα εξής: Όχι ψεύτικη εικόνα προφίλ – αυτή θα αποκαλυφθεί αργά ή γρήγορα ούτως ή άλλως.

Μην βάζετε φωτογραφία που είναι τραβηγμένη 10 χρόνια πριν.

Όχι ημίγυμνες φωτογραφίες με μπικίνι και σίγουρα όχι αυτές που σε κάνουν να δείχνεις τόσο κακιά όσο η Άνγκελα Μέρκελ.

Αντ ‘αυτού, δοκιμάστε μια όμορφη φωτογραφία που σας δείχνει αυτό που είστε. Επιλέξτε μια εικόνα που σας δείχνει με ένα φιλικό χαμόγελο.

Σκεφτείτε πώς θέλετε να δείξετε τον εαυτό σας.

Είστε πολύ ανοιχτόκαρδοι, συγκρατημένοι, στοχαστικοί ή εξωστρεφείς, διασκεδαστικοί ή ντροπαλοί;

Ο συνομιλητής σας δεν σας γνωρίζει και βλέπει μόνο αυτήν τη μία εικόνα. Θα ήταν λοιπόν τέλειο αν η εικόνα σου λέει κάτι για σένα, για αυτό που σε καθορίζει ως άνθρωπο.

Η εικόνα σας είναι το εισιτήριο εισόδου. Γι ‘αυτό πρέπει να μελετηθεί προσεκτικά.

Φλερτ στο Διαδίκτυο: Οι καλύτερες συμβουλές για φλερτ στο διαδίκτυο

Έτσι θα καταλάβεις αν είσαι σε φάση να αρχίσεις ξανά το φλερτ

Φλερτ στο Διαδίκτυο: Προσωπικές πληροφορίες που κεντρίζουν το ενδιαφέρον


Μην πέφτετε με τα μούτρα όταν φλερτάρετε σε διαδικτυακούς χώρους γνωριμιών, μην αναφέρετε ασθένειες, τα λάθη σας ή την ιστορία που σας παράτησε η Μαιρούλα για κάποιον άλλον.

Στα προσωπικά στοιχεία του προφίλ σας, γράψτε κάτι για τον εαυτό σας, αυτός που μπαίνει στον κόπο να ψάξει για εσάς θέλει να μάθει κάτι συναρπαστικό για τον συνομιλητή του.

Έχετε κάποιο τρελό χόμπι, παίζετε ποδόσφαιρο ή αγαπάτε τα σάντουιτς με ζαμπόν και μαρμελάδα; Τότε πείτε το! Άλλωστε, πρέπει να ξεχωρίζεις από χιλιάδες γυναίκες και άνδρες με το προφίλ σου. Πρέπει να βγάλεις μερικούς άσσους από το μανίκι σου.

Η πρώτη επαφή: ποιος γράφει πρώτος;

Δεν είστε σίγουροι αν πρέπει να γράψετε πρώτοι σε κάποιον ή θα προτιμούσατε να περιμένετε να γράψει εκείνος;
Είναι επίσης γεγονός ότι μόνο οι άνδρες κάνουν το πρώτο βήμα, αλλά αυτό είναι πλέον κάτι που ανήκει στο μακρινό παρελθόν.

Η απόρριψη δεν είναι το τέλος.

Μην πέσετε στα πατώματα επειδή σας απέρριψαν. Υπάρχουν δεκάδες γυναίκες και άνδρες εκεί έξω που μπορεί να ενδιαφερθούν για εσάς.

Συμβουλή για φλερτ στο διαδίκτυο: Τι γράφετε στο πρώτο μήνυμα;


Αν έχετε εντοπίσει έναν καλό άντρα ή γυναίκα στο διαδίκτυο και θέλετε να του γράψετε, αρχίστε με κάτι σύντομο. Κανείς δεν θέλει να διαβάσει ένα μυθιστόρημα δεκάδων σελίδων από έναν άγνωστο.

Επικεντρωθείτε πολύ περισσότερο σε ένα πράγμα: τις ομοιότητες. Υπάρχει κάτι στα προφίλ σας που σας συνδέει; Αγαπάτε και οι δύο τις γάτες; ή σας αρέσει να μαγειρεύετε ή είστε από την ίδια πόλη; Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το αυτό ως γάντζο και πείτε κάτι πάνω στα κοινά σας σημεία.. Έτσι θα πάρετε σίγουρα μια απάντηση!

Προσπαθήστε να γράψετε με φιλικό τρόπο. Το γεγονός ότι επικοινωνείτε μαζί με το άτομο δείχνει ότι σίγουρα ενδιαφέρεστε. Μείνετε όμως στο φιλικό επίπεδο και μην πέφτετε με τα μούτρα.

Μια άλλη ιδέα για το πρώτο μήνυμα: Επαινέστε το άτομο που σας ενδιαφέρει πάνω σε κάτι που είδατε στο προφίλ του. Πχ έβαλε βίντεο με τις επιδόσεις το σκι ή στο μπιλιάρδο, πείτε κάτι πάνω σε αυτό και έτσι θα αρχίσει η συζήτηση.

Σημαντικό είναι να μένετε ο εαυτός σας, να δείχνετε τον χαρακτήρα που πραγματικά έχετε διότι όλα αποκαλύπτονται μια μέρα και τα αποτελέσματα δεν θα είναι και τόσο μαγικά.

Φλερτ στο Διαδίκτυο: Να είστε πάντα ευγενικοί


Εάν κάποιος σας γράφει ή εσείς του γράφετε, να είστε ακριβώς όπως θα θέλατε να σας φερθούν. Ωραία και με σεβασμό.

Συμβουλή για φλερτ: μην τα δίνετε όλα με την μια

Πάρτε το αργά όταν φλερτάρετε στο διαδίκτυο. Ένα μικρό διασκεδαστικό φλερτ που δείχνει στο άλλο άτομο ότι ενδιαφέρεστε ταυτόχρονα προκαλεί και διατηρεί το ενδιαφέρον του άλλου – αυτό είναι το βασικό.

Είτε διαδικτυακά είτε όχι: η προσοχή σας είναι απαραίτητη όταν φλερτάρετε


Ακόμα κι αν ακούγεται μπανάλ: Δώστε προσοχή και θυμηθείτε τι σας έγραψε πριν μια βδομάδα. Για παράδειγμα, σας είχε πει ότι θα πήγανε για μαθήματα ζωγραφικής, ρωτήστε πως τα πήγε, αν της άρεσε. Δείξτε ενδιαφέρον, θα εκτιμηθεί δέοντος το ότι το είχατε στο νου σας.

Σημαντικό: Μην αποκαλύψετε πάρα πολλά για τον εαυτό σας πολύ γρήγορα


Με όλη τη χαλαρότητα που κρύβεται στο διαδικτυακό φλερτ, θυμηθείτε ότι υπάρχουν άνθρωποι που χρησιμοποιούν την ανωνυμία του διαδικτύου για τους αμφίβολους σκοπούς τους. Εάν σας ζητήσει πολύ γρήγορα νέες φωτογραφίες που δείχνουν γυμνό, ή κάποιο χρηματικό ποσό θα πρέπει να αρχίσετε να υποπτεύεστε. Σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι καλύτερο να αποστασιοποιηθείτε. Εάν γνωρίζετε καλύτερα τον άλλον και είστε σε θέση να τον αξιολογήσετε καλά, τότε είναι κάτι άλλο. Προσοχή όμως με τους ξένους δεν έχουν όλοι ίδιες προθέσεις με εσάς.

Εμείς σας ευχόμαστε καλή επιτυχία και ελπίζουμε οι συμβουλές μας να σας βοήθησαν.

Έλα στη παρέα μας! Ακολούθησε το Lifehackers στο Facebook και στο Instagram

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0
Πανεύκολη σοκολατόπιτα με σοκολατένιο σιρόπι

Πανεύκολη σοκολατόπιτα με σοκολατένιο σιρόπι