in

Άντρας μεταμορφώνει παλιό βαν σε πολυτελές τροχόσπιτο

Άντρας μεταμορφώνει παλιό βαν σε πολυτελές τροχόσπιτο

Άντρας μεταμορφώνει παλιό βαν σε πολυτελές τροχόσπιτο

Τα τροχόσπιτα έχουν γίνει πραγματικά κλασσικά αξιοθέατα!
Το παλιό καλό φορτηγό Volkswagen Camper βαν είναι ένα από τα πιο εικονικά οχήματα παραγωγής όλων των εποχών και οι άνθρωποι συνήθως περιμένουν στην ουρά για να δουν ένα που έχει μετατραπεί σε μίνι χώρο διαβίωσης.

Άντρας μεταμορφώνει παλιό βαν σε πολυτελές τροχόσπιτο
Άντρας μεταμορφώνει παλιό βαν σε πολυτελές τροχόσπιτο

Η άνεση είναι αναπόφευκτη, δεδομένου του πόσο τεράστια και ευρύχωρα είναι αυτά τα φορτηγά.
Ενώ το νοσταλγικό VW Camper βρίσκεται ακόμα σε παραγωγή (είναι τώρα στην έκδοση T6 του μοντέλου), έχουν κατασκευαστεί πολλά άλλα παρόμοια τεράστια και ογκώδη φορτηγά.

Άνθρωποι όπως ο Daryl Lloyd Witt εκμεταλλεύονται τον όγκο σε αυτά τα φορτηγά και τα μετατρέπουν σε τροχόσπιτα που όλοι θα ονειρευόταν στη δεκαετία του ’90. Το βαν του είναι ένα Volkswagen Crafter, ένα παρόμοιο όχημα με το VW camper van.

Άντρας μεταμορφώνει παλιό βαν σε πολυτελές τροχόσπιτο

Το VW τροχόσπιτο παράγεται με την ονομασία παραγωγής “Volkswagen Type 2”. Το παλιό κλασικό τροχόσπιτο είναι σε παραγωγή από το 1950 και έχει γίνει συνώνυμο με τους χίπις και τους νέους εφήβους.

Από την άλλη πλευρά, το Crafter παρουσιάστηκε πολύ πιο πρόσφατα το 2005.
Πηγαίνει με το όνομα παραγωγής “LT3” και ο Daryl ήταν εξαιρετικά σκληρός στη δουλειά του στο LT3.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι μια τροχοβίλα με τις ανέσεις ενός κανονικού σπιτιού, διατηρώντας παράλληλα τη λειτουργικότητα του οχήματος.

Φυσικά αυτό δεν θα μπορούσε να είναι πρακτικό για όλους όπως για παράδειγμα μια 4μελή οικογένεια.

Αυτές οι κατασκευές είναι πραγματικά για άτομα με πολλά χρήματα και χρόνο στα χέρια τους.

Η τοποθέτηση του φωτισμού έγινε με στρατηγική ακρίβεια ώστε να δίνουν την πολυτελή αίσθηση που δεν θα κατάφερνε μόνο η επίπλωση.

Επιπλέον, υπάρχει και ολόκληρο ντους . Δεν χρειάζεται να σταματήσετε σε ένα βενζινάδικο ή σε δημόσιο χώρο ανάπαυσης για να φρεσκάρετε τον εαυτό σας!

Μπορεί να μην είναι τόσο φαρδύ ή ευρύχωρο όσο το ντους του σπιτιού σας, αλλά κάνει τη δουλειά που πρέπει να κάνει. Επιπλέον, ανταγωνίζεται κάθε δημόσιο μπάνιο. Εκτός από το ότι είναι λιγότερο αηδιαστικό από οποιονδήποτε δημόσιο μπάνιο, παρέχει μια εξαιρετικά σημαντική ποιότητα: Απόρρητο!!

Ο Ντάριλ δεν το κατάφερε όλο αυτό απλώς αγοράζοντας υλικά και χρησιμοποιώντας τα για να καλύψει το εσωτερικό. Ο ίδιος αυστηρός σχεδιασμός και η ίδια εργασία για την κατασκευή ενός πραγματικού χώρου διαβίωσης έπαιξε και εδώ.

Έπρεπε να μετρήσει τις διαστάσεις κάθε μικρού πράγματος που σχεδίαζε να προσθέσει. Όσο μεγάλο και αν είναι αυτό το φορτηγό, δεν είναι τόσο μεγάλο όσο ένα τυπικό δωμάτιο μέσα σε ένα σπίτι. Είχε λοιπόν τον προϋπολογισμό του χώρου που περιορίζει αυτό που μπορούσε να κάνει σε ένα πραγματικό σπίτι. Στη συνέχεια ήρθαν τα πλαίσια που κατασκευάστηκαν από ξύλινες σανίδες.

Και μόνο σε περίπτωση που εξακολουθείτε να έχετε αμφιβολίες σχετικά με τη λειτουργικότητα του τροχόσπιτου, ο Daryl ανέβασε κάποιες πρώτες λήψεις προόδου ενός ηλιακού πλαισίου και ενός υδραυλικού συστήματος που είναι εγκατεστημένο στο φορτηγό.

Το πολυτελές βαν δεν το έκανε για τον εαυτό του, αλλά κληρώθηκε σε έναν διαγωνισμό.

Το αγόρασε για 39.000 $ και το έδωσε μέσω κλήρωσης. Μια τυχερή συμμετοχή θα μπορούσε να κερδίσει το τροχόσπιτο με μόλις $ 10.

Τελικά, πήγε στα χέρια του τυχερού νικητή Mark Kingscote. Ο τυχερός νικητής μπορεί τώρα να κάνει σύντομα ταξίδια και διακοπές χωρίς να νιώσει ποτέ ότι έφυγε από το σπίτι και όλα χάρη στη δουλειά και την προσπάθεια του Daryl Witt.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο και αφήστε τους φίλους σας να δουν αυτό το αστρικό σπίτι πάνω σε τροχούς από ένα παλιό φορτηγό!

Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή για να βρείτε τον καλύτερο επαγγελματία

Πως δουλεύει:

1 Μας περιγράφεις την εργασία που θέλεις να πραγματοποιήσεις

2 Μέσα σε 10” σου προτείνουμε τους καλύτερους επαγγελματίες στην περιοχή σου

3 Συγκρίνεις τις καλύτερες προσφορές και επιλέγεις τον καταλληλότερο για την εργασία σου

Έλα στη παρέα μας! Ακολούθησε το Lifehackers στο Facebook και στο Instagram

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0
Το κόλπο των 15 λεπτών για να ενισχύσετε τη μνήμη σας

Το κόλπο των 15 λεπτών για να ενισχύσετε τη μνήμη σας

Ακολουθούν δωρεάν και ασφαλείς τρόποι για να κατεβάσετε οποιοδήποτε βίντεο θέλετε.

15 Δωρεάν τρόποι λήψης οποιουδήποτε βίντεο από το διαδίκτυο